Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Millors pessebres vivents per a visitar

15 Novembre 2021 Redacció: puntvalles.com


Pessebre vivent de Breda

Representa més d’una vintena d’escenes amb moviment, veu i música enregistrada, vestuari d’època i tradicional català. Està ubicat en l’entorn de l’antic monestir de Sant Salvador, gaudint així del marc incomparable que és l’imponent conjunt patrimonial de la vila.

En total hi participen uns 200 figurants de totes les edats, i una cinquantena de col·laboradors, entre ells masies del poble.

Alguns dels elements més característics són la baixada des del campanar de l’ajuntament de l’àngel de l’anunciació o el naixement amb els reis per a un esdeveniment que cada any aplega al voltant de 2.000 persones.

Data: 12 de desembre

Hora: 18:00h

 

Pessebre de Sant Fost de Campsentelles

El pessebre de Sant Fost de Campsentelles és una representació en moviment de diferents escenes, d'època i tradicionals catalanes, que es desenvolupa al llarg d'un recorregut guiat, en un espai natural a l'aire lliure, que amb la llum i la música creen un espai memorable.

És el Pessebre dels "efectes especials", i el més antic del Vallès. Es representa des de 1967. A l'inici es dona obsequi de pa torrat i vi per als assistents.

12, 19, 25 i 26 de desembre de 2021 i 1,2,6 i 9 de gener de 2022 a les 6 i les 7 de la tarda.

Pessebre vivent de les Torres del Fals

Es celebra la 43a EDICIÓ del Pessebre, que es va iniciar humilment el 1977 i ha anat creixent i millorant amb l'esforç dels seus integrants, fins a convertir-se en un referent dels espectacles nadalencs al Bages.

Cal destacar que l'any 1992, el Pessebre Vivent del Bages fou guardonat per part del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb un dels premis nacionals de cultura popular, amb el Premi a la Millor Iniciativa Artística Popular.

18 de desembre: a les 18:00 

19 de desembre: dues sessions a les 18:00 i les 19.:00

26 de desembre: tres sessions a les 18.00 - 19:00 i 20:00

1,2 i 6 de gener: dues sessions a les 18:00 i 19:00

Gaudiu de l'entorn incomparable de les Torres de Fals, embolcallats en en Nadal que us arribarà al cor! 

Cal comprar entrades prèviament a la web. NO hi han entrades a taquilla. Hi ha descomptes per grups de més de 20 persones, amb reserva i pagament avançats. Contacteu per mail o telèfon.

Els socis de SUPER3 tenen entrada gratuïta fins als 15 anys. S'ha de reservar entrada i presentar l'acreditació. TOTES LES ENTRADES S'HAN DE RESERVAR A LA WEB PRÈVIAMENT

 

Pessebre Vivent de La Pobla de Montornès 

El pessebre de La Pobla de Montornès és un pessebre en moviment i parlat amb vestuari d'època, tradicional i música enregistrada.

Les representacions del Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès es van iniciar l’any 1976, sota l’organització de l’entitat cultural Amics de Montornès i amb la participació desinteressada de moltes persones del poble.

Aquesta participació es concreta en diferents àmbits: des de la construcció i manteniment de les instal•lacions, passant per l’organització prèvia de la distribució de vestits i persones als diferents quadres escènics, fins a la pròpia representació de les escenes i atenció al públic.

Des de fa més de 6 anys l'entitat Associació Pessebre Vivent de la Pobla de Montornès gestiona i organitza les representacions del Pessebre Vivent.

19, 25 i 26 de desembre de 2021, de 18:15h a 20:15h

2 i 6 de gener de 2022, de 18:30h a 20:30h

 

 

Pessebre Vivent de Bàscara

Les representacions del pessebre consten de dues parts clarament diferenciades: la introducció i les escenes plàstiques.

La introducció té lloc a la plaça de l'Església i es tracta d'un espectacular preàmbul, canviant al llarg dels anys, on predomina el moviment i es procura que la llum, el so i els efectes especials tinguin un paper important.

S'hi representen escenes relacionades sempre amb el Pessebre i durant les quals el públic no circula, espera aturat.

Tot seguit, les escenes plàstiques se succeeixen en un llarg recorregut pel casc antic de Bàscara i per la riba dreta del riu Fluvià on els personatges, immòbils i amb vestimenta hebrea, representen el Naixement i transporten al públic a la vida de Palestina de fa 2000 anys. 

19, 25 i 26 de desembre de 2021 - 1 i 2 de gener de 2022 a les 19:00

 

Pessebre Vivent de Calonge

Calonge us ofereix no sols l’acolliment, sinó l’enginy, l’empenta i el desig fet un sol cor per reviure, a redós del Castell, el Pessebre, on tothom hi ha arribat guiat per la llum d’un estel.

Que l’estel d’un bon cor guïi les vostres passes a Calonge i en marxeu delerosos de tornar. 

26 de desembre de 2021, 1 i 2 de gener de 2022 a les 19:00h al Castell Medieval 

 

Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó 

El pessebre de Sant Feliu del Racó és un pessebre en moviment amb vestuari d'època i música en directe i enregistrada que es representa des de 2010.

19 i 26 de desembre de 2021 de 19.30 a 21:00

 

Pessebre Vivent d'Osona

Horaris:

Actuacions dies 19/12/2021 i 2/1/2022 de 11:00 a 13:00

Entrades:

– De 0 a 13 anys, gratuït
– Adults, 3€

El tradicional Pessebre Vivent d'Osona, en marxa | Osona.com

 

 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers sabadell terrassa


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès