Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La Granollers CUP torna dos anys després amb l'handbol més internacional

3 Juny 2022 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: Cedides

Població: Granollers


col-lectiu ronda

El Torneig Internacional d'Handbol més reconegut torna a la capital vallesana del 29 de juny al 3 de juliol després de dos anys sense disputar-se a causa de la pandèmia i de les restriccions sanitàries per la Covid-19

Després de dos anys sense celebrar-se, torna la Granollers CUP, el Torneig Internacional d'Handbol Base més gran del sud d'Europa que se celebra a Granollers en el mes d'estiu. Un any més, torna al Vallès Oriental el Torneig Internacional d'Handbol més reconegut i la capital vallesana s'omplirà de colors al llarg de quatre dies de molta intensitat i handbol entre el 29 de juny i el 3 de juliol.

La Granollers Cup ha comptat amb la participació d'equips de més de 47 nacionalitats internacionals: Alemanya, Andorra, Argentina, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Bòsnia i Hercegovina, Brasil, Bulgària, Canadà, Colòmbia, Corea del Sud, Croàcia, Xina, Dinamarca, Egipte, Eslovènia, Escòcia, Espanya, Finlàndia, França, Geòrgia, Guatemala, Hongria, Islàndia, Illes Fèroe, Israel, Itàlia, Kenya, Letònia, Lituània, Macedònia, el Marroc, Mèxic, Moldàvia, Nigèria, Noruega, Suècia, República Txeca, Romania, Rússia, Sèrbia, Taiwan, Tunísia, Uruguai, Veneçuela, etc.

A més, molts dels grans jugadors d'handbol que actualment es troben a l'elit d'aquest esport han participat en aquest prestigiós torneig en les etapes formatives i de l'handbol base.

Amb la il·lusió intacta des del primer dia, el BM Granollers celebrarà la seva XXII GRANOLLERS CUP, amb el clar objectiu de fomentar l'esportivitat, el respecte i el joc net així com potenciar els valors de l'esport entre joves de diferents procedències i cultures.

Aquest torneig uneix el destacat nivell competitiu dels equips participants amb la possibilitat de gaudir d'uns agradables dies a Granollers.

Pistes de joc

Les pistes de joc que Granollers ofereix a tots els equips per la disputa de la competició són les següents: Palau d'Esports, Annex Palau d'Esports, Aparcament del Palau d'Esports, Tub. Pista 1, Tub. Pista 2, Pavelló Municipal d'Esports. El parquet, Pavelló de Can Bassa, Pavelló del Congost, Pavelló de bàsquet del c. Girona, Pl. Porxada, Escola Municipal de Treball i Escola Municipal Salvador Llobet. 

Tanmateix, amb la gran quantitat de clubs i d'equips a enfrontar-se, els partits han estat jugats, també, en 16 pavellons diferents repartits entre la ciutat de Granollers, Les Franquesas del Vallés, Canovellas, Vilanova del Vallés, La Roca del Vallés, Montornés del Vallés i Cardedeu.

ERC-GRANOLLERS

Passada edició

Aquesta competició internacional, organitzada pel BM Granollers, fa dos anys que porta sense celebrar-se a causa de la pandèmia i de les restriccions sanitàries a causa de la Covid-19.

Per tant, la darrera edició de la Granollers Cup que la capital del Vallès Oriental va viureva ser la del 2019, la qual va acollir 324 equips procedents de 13 països del món. Durant els quatre dies de competició s'hi van jugar 1.022 partits en 13 pistes diferents de joc. Unes dues-centes persones voluntàries van ajudar en l'organització del que va ser la XXI edició d'aquest torneig.

Els àrbitres

Tots els àrbitres del torneig són federats. Com en edicions anteriors, a més d'àrbitres de la Real Federación Española i Federació Catalana d'Handbol, la Granollers Cup 2020 comptarà amb la presència de joves àrbitres internacionals arribats de països de tot el món.

Durant els dies del torneig es realitzarà una vegada més el curs de perfeccionament i especialització de la Real Federación Española de Balonmano per a àrbitres de categoria nacional.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès