Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Festa Major de Mollet 2019 - programa d'actes

21 Juny 2019 Redacció: redacció puntvalles.com


Ja és el temps de les festes majors 2019!

La Festa Major de Mollet del Vallès 2019 se celebrarà del 17 al 20 d'agost de 2019

 

➡️ Programa d'activitats de la Festa Major de Mollet del Vallès 2019

Dilluns 12 d'agost

Dilluns serà el primer dia de la Festa Major de Mollet del Vallès. Concretament, començarem amb un Taller Infantil - Força Morada! Seguidament, es farà un Assaig especial de Festa Major del grup de gralles i tabals. A l'acabar, juntament amb la Colla dels Morats, gaudirem d'una Cercavila oberta al poble. I, per acabar el dia, ens divertirem amb l'activitat Tu cara no me suena - Karaoke Morat

Dimarts 13 d'agost

Dimarts començarem amb força amb la WaterFight Mollet 2019 - Edició amb fang. D'altra banda, els més petits es divertiran amb la Torraparc - Gimcana infantil. Seguidament, al Parc de les Prunes, es durà a terme el Trivial Morat i, en acabar, tots ens quedarem afònics amb el Concrus de crits. A la tarda, hi haurà el Tapes Xuxes Tour 2019 i, a més, s'iniciarà el VII Torneig de pàdel Torrat. Seguidament, podrem tornar a gaudir d'un Assaig especial de Festa Major del grup de gralles i tabals. Després, els més petits es divertiran amb la Disco mòbil infantil. A la nit hi haurà una Marató de curtmetratges fantàstics de Mollet del Vallès. Seguidament, gaudirem d'un Espectacle de màgia - Paraules màgiques amb Silvina i Brando i, per acabar, Petardeo Morat amb Maceta Soud Beat.

Dimecres 14 d'agost

Dimecres s'iniciarà el V Torneig de videojocs de la Colla dels Torrats i el Torneig de bàsquet 3x3. A la tarda, els petits podran divertir-se amb la Gimcana infantil i donuts voladors. Seguidament, els Castellers de Mollet faran un Assaig especial de Festa Major. I a la nit, Aiba la ostia! Amb txacolí - Sopar de pinxos i passi de curtmetratges. Seguidament, arrencarà el Concurs de cocktails i, per acabar el dia, Gimcana morada adulta. 

Dijous 15 d'agost

Dijous començarem el dia amb una Passejada de gossos solidària i s'iniciarà el Torneig de Petanca de Festa Major. Seguidament, hi haurà el Llançament de pernil i coco i, a més, una Cercavila infantil amb el Moll Fer. A l'acabar, ens divertirem amb el Tragabolas humà. I a la tarda tindrem un munt d'activitats: el Partit sorpresa, la Torraestàtues, el Kali Morat  l'Engrescada de les Colles. La nit de dijous serà la Nit dels grups locals i, a més, hi haurà el Sopar Morat. I per acabar el dia, ens divertirem amb l'Escuma golfa morada amb DJ Trabubu i la Festa Morada

Divendres 16 d'agost

Divendres al matí hi haurà la Pintada de guixos i el Conta contes. A la tarda, s'iniciarà el Tapes Tour 2019 i, seguidament, els més esportistes podran gaudir d'uns Sessió d'aquagym popular. Més tard, hi haurà un espectacle de Circ Torrat amb "El cric Filixic" i un espectacle de Màgia Torrada "Intimàgica" amb el mag Joaquin Matas. I acabarem el dia amb La MiT de les Colles.

Dissabte 17 d'agost

Dissabte s'organitzarà una Captació de sang al Mercat Vell. A més, es realitzaran Simultànies d'escacs amb el mestre internacional Jorge Samuel Bobadilla Viera. Seguidament, els petits es podran divertir a l'Aquàtic Torrat infantil i la Festa de l'escuma. Quan s'acabi, ens seguirem divertit amb Arrebossa't - Guerra de bomardes de farina i pols de colors i remullada. A la tarda hi haurà un munt d'activitats: Activitat familiar - "La volta al món amb els sentits"Accès lliure a la piscina exteriorMàster class de llengua de signes Cercavila d'inici de Festa Major amb el seguici popular. A més, també es realitzarà la Ceremònia d'inici de Festa Major amb ball de Gegants i pilars dels Castellers i, seguidament, hi haurà La Barrilada. A la nit podrem gaudir del Concert a la terrassa del Museu - The Blues & Soul Train by Albert Tarín i els més atrevits podran divertir-se amb el Correfoc de Festa Major amb els Diables de Mollet. I per acabar el dia, ballarem sense parar amb Hotel Cochambre + Los 80 principales.

Diumenge 18 d'agost

Diumenge ens despertarem ben d'hora amb La Gran Despertada de Festa Major. I durant el dia tindrem: Torneig de petanca de Festa Major Ciutat de Mollet, el mercat de paper "El Paperet", la Passejada en bicicleta i molt més! A més, a la tarda, podrem gaudir del Concert de Sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell, la Diada Castellera de Festa Major i la XIII edició del Torratasques. Més tard tindrem Ballada de Gegants i de Sardanes. A la nit, podrem gaudir de la Doble sessió de cinema infantil i familiar a la fresca. I acabarem el dia amb un Concert a la terrassa del Meuseu - Tina & Joe, un Espectale d'humor: Alguns neixen estrellats Mojinos Escozios + The Covers Brand.

Dilluns 19 d'agost

Dilluns els més petits es divertiran amb la Festa infantil amb escuma.  A la tarda podrem viatjar a la Polinèsia amb el Taller obert "Estiu a la Polinèsia". A més, els més forçuts podran participar en l'Estirada del cotxe infantil Estirada del camió i, seguidament, es realitzarà el Corremoll. Més tard, tindrem Concert amb AtzagaiaMonòleg amb Jose Bailón Havaneres amb Peix Fregit. I per acabar el dia, Cureses en roba interior i Festa Fricandera. 

Dimarts 20 d'agost

Dimarts els amants de la cuina podran demostrar les seves habilitats en el Concurs de truites i vermut popular. A la tarda es realitzarà el Corregot infantil i adultL'AfartadaSubhasta remember i molt més! I per acabar la Festa Major de Mollet del Vallès 2019 El Ball del Fanalet i Momo - Tribut a Queen.

Molt bona Festa Major!

 

➡️ Programa d'activitats de la Festa Major de Mollet del Vallès 2019

 

 

Com és habitual, tindran un paper destacat les activitats de caire tradicionals, com gegants, castells, diables, sardanes... Com sempre, el programa inclou activitats esportives, cinema a la fresca, activitats i concerts al Museu, balls a l’envelat... Cal destacar la celebració també dels 25 anys de la Colla Gegantera de Mollet, que estrenarà vestits per als gegants solemnes de la ciutat el dissabte per al pregó.
L’actor català Joan Pera, amb una llarga trajectòria en el món del teatre i la televisió, veu catalana de personatges com Woody Allen o l’Escurçó negre, serà el pregoner de la Festa Major. Un imprescindible és la festa més jove amb els concerts al parc de Can Mulà. En aquest espai, les visites destacades seran el grup molletà Mojinos Escozíos, en concert diumenge al parc de Can Mulà, i el grup de versions Hotel Cochambre, dissabte a la nit. Divendres, la Nit de les Colles comptarà amb el grup local Pele McLeod i amb Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic; mentre que dilluns serà el torn de la Festa Fricandera (amb dj’s de RAC 105) i dimarts tancarà la festa el concert al parc de Momo i el seu Tribut a Queen.

25 anys de Morats i Torrats

Els caps de Colla de Morats, José López, i Torrats, Aitor Millán, van destacar els nombrosos actes que organitzen les colles i eles seus diferents clans, ja des del dilluns 12 d’agost. Destaquen les nombroses activitats infantils organitzades per les colles durant tots els dies. Com a novetat del 25è aniversari la trobarem en les proves puntuables, on s’ha modificat el format d’algunes per fer-les més participatives i recuperar algunes proves dels inicis. També es va donar a conèixer el “Morat i Torrat d’Honor” que enguany s’atorgarà a la Colla Gegantera pels seus 25 anys i a Rafa Ferran (Wally), un històric de les colles autor del primer logo de Morats i Torrats i del logo del 25è aniversari.
Un dels objectius de l’Ajuntament en els darrers anys és aconseguir que tothom gaudeixi de la festa amb control i seguretat. Per aquest motiu, enguany s’han doblat esforços amb el desplegament de dues campanyes.

Només sí és sí

Tal com va explicar la regidora de Polítiques de Gènere, Pepi Muñoz, s’aplicarà per tercer any consecutiu un circuit de prevenció i intervenció de les agressions sexuals als espais de concerts de la Festa Major, amb la novetat de la instal•lació de dos Punts liles; un de fixe situat a les nits al parc de Can Mulà i un altre itinerant, pels diferents espais durant la jornada. El Punt Lila té per objectiu sensibilitzar a la ciutadania, prevenir les agressions sexistes i LGTBIfòbiques i actuar davant d’una agressió. A més es farà una campanya de difusió amb l’eslògan Només sí és sí en els gots i tovallons i s’instal•laran banderoles al parc i l’envelat amb frases com: A Mollet cap agressió; Construïm una ciutat lliure d’agressions sexistes i LGTBIfòbiques; Si no em respectes, m’agredeixes.; Fora excuses: prou agressions sexistes.

De festa, controla’t

L’objectiu d’aquesta campanya és conscienciar dels riscos del consum d’alcohol i altres drogues i prevenir situacions d’abús del consum d’alcohol o altres drogues.
El dilluns es posarà un punt d’informació al parc per tal de fer conscienciació i perevenció sobre el consum de l’acohol amb els menors i jove, amb 4 educadors que tindran informació, alcoholímetres i que sortiran també a controlar els espais exteriors.

El cartell

La dissenyadora Elena Nieto ha estat l’encarregada de fer el cartell d’aquest any, protagonitzat per dos personatges amb aire infantil i “vintage” que gaudeixen de la festa. “Li he volgut donar un aire tradicional en homenatge als 25 anys de les colles”, va explicar.

Més Festes Majors al Vallès

Festa Major Població Dates Programa
Festa Major de Lliçà de Vall 2019 Lliçà de Vall Del 5 al 8 de juliol ENTRA ➡️
Festa Major de Barberà del Vallès 2019 Barberà del Vallès Del 5 al 8 de juliol ENTRA ➡️
Festa Major de Polinyà 2019 Polinyà Del 19 al 22 de juliol ENTRA ➡️
Festa Major de Canovelles 2019 Canovelles Del 19 al 22 de juliol ENTRA ➡️
Festa Major Santa Eulàlia Ronçana 2019 Sta. Eulàlia Ronçana Del 26 al 28 de juliol ENTRA ➡️
Festa Major Parets del Vallès 2019 Parets del Vallès Del 26 al 29 de juliol ENTRA ➡️
La Saligarda 2019 La Garriga Del 26 al 29 de juliol ENTRA ➡️
Festa Major Rellinars 2019 Rellinars Del 26 al 29 de juliol ENTRA ➡️
Festa Major Sant Fost de Campsentelles 2019 St. Fost Campsentelles Del 28 al 31 de juliol ENTRA ➡️
Festa Major Població Dates Programa
Festa Major de La Garriga 2019 La Garriga De l'1 al 4 d'agost ENTRA ➡️
Festa Major Riells del Fai 2019 Riells del Fai De l'1 al 7 d'agost ENTRA ➡️
Festa Major La Garriga 2019 La Garriga Del 2 al 5 d’agost ENTRA ➡️
Festa Major Sant Esteve de Palautordera 2019 Sant Esteve de Palautordera Del 2 al 5 d'agost ENTRA ➡️
Festa Major Llinars del Vallès 2019 Llinars del Vallès Del 4 al 8 d'agost ENTRA ➡️
Festa Major Les Franqueses del Vallès 2019 Les Franqueses del Vallès Del 5 al 16 d’agost ENTRA ➡️
Festa Major de Cardedeu 2019 Cardedeu Del 14 al 18 d'agost ENTRA ➡️
Festa Major Ullastrell 2019 Ullastrell Del 14 al 17 d'agost ENTRA ➡️
Festa Major Castellbisbal 2019 Castellbisbal Del 16 al 20 d'agost ENTRA ➡️
Festa Major de Mollet del Vallès 2019 Mollet del Vallès Del 17 al 20 d’agost ENTRA ➡️
Festa Major de Ametlla del Vallès 2019 Ametlla del Vallès Del 22 al 26 d'agost ENTRA ➡️
Festa Major Vilanova del Vallès 2019 Vilanova del Vallès Del 21 al 26 d’agost ENTRA ➡️
Festa Major Sant Antoni Vilamajor 2019 Sant Antoni Vilamajor Del 22 al 27 d’agost ENTRA ➡️
Festa Major Ripollet 2019 Ripollet Del 23 al 26 d'agost ENTRA ➡️
Festa Major Palau Solità i Plegamans 2019 Palau Solità i Plegamans Del 23 al 27 d’agost ENTRA ➡️
Festa Major Població Dates Programa
Festa Major de Granollers 2019 Granollers Del 25 al 2 (agost/setembre) ENTRA ➡️
Festa Major de Figarò Montmany 2019 Figarò - Montmany Del 29 al 3 (agost/setembre) ENTRA ➡️
Festa Major Sant Quirze del Vallès 2019 Sant Quirze del Vallès Del 29 al 3 (agost/setembre) ENTRA ➡️
Festa Major Santa Perpètua 2019 Sta. Perpètua Del 30 al 2 (agost/setembre) ENTRA ➡️
Festa Major Montseny 2019 Montseny Del 31 al 1 (agost/setembre) ENTRA ➡️
Festa Major Matadepera 2019 Matadepera Del 31 al 1 (agost/setembre) ENTRA ➡️
Festa Major Sentmenat 2019 Sentmenat Del 31 al 3 (agost/setembre) ENTRA ➡️
Festa Major Sant Celoni 2019 Sant Celoni Del 31 al 10 (agost/setembre) ENTRA ➡️
Festa Major Sabadell 2019 Sabadell Del 5 al 9 de setembre ENTRA ➡️
Festa Major Castellar del Vallès 2019 Castellar del Vallès Del 6 al 9 de setembre ENTRA ➡️
Festa Major La Llagosta el Vallès 2019 La Llagosta Del 6 al 9 de setembre ENTRA ➡️
Festa Major Lliçà d'Amunt 2019 Lliçà d'Amunt Del 6 a l'11 de setembre ENTRA ➡️
Festa Major La Roca del Vallès 2019 La Roca del Vallès Del 7 a l'11 de setembre ENTRA ➡️
Festa Major Martorelles 2019 Martorelles Del 7 a l'11 de setembre ENTRA ➡️
Festa Major Sant Feliu de Codines 2019 Sant Feliu de Codines Del 13 al 16 de setembre ENTRA ➡️
Festa Major Montornès del Vallès 2019 Montornès del Vallès Del 14 al 17 de setembre ENTRA ➡️
Festa Major Població Dates Programa
Festa Major Caldes de Montbui 2019 Caldes de Montbui Del 11 al 14 d'octubre ENTRA ➡️

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès

Els nostres reportatges

El Mollet torna a 1a Catalana amb un projecte il·lusionant Més info

El Mollet torna a 1a Catalana amb un projecte il·lusionant

Si parlem de Mollet del Vallès, no podem passar per alt la ...

Blancs i Blaus protagonistes de la festa major de Granollers Més info

Blancs i Blaus protagonistes de la festa major de Granollers

Gran La Festa Major de Blancs i Blaus promou l’enfrontament amistós entre ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès