Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Festa Major de Mollet 2019 - programa d'actes

21 Juny 2019 Redacció: redacció puntvalles.com


Ja és el temps de les festes majors 2019!

 

La Festa Major de Mollet del Vallès 2019 se celebrarà del 17 al 20 d'agost de 2019

 

➡️ Programa d'activitats de la Festa Major de Mollet del Vallès 2019

Dilluns 12 d'agost

Dilluns serà el primer dia de la Festa Major de Mollet del Vallès. Concretament, començarem amb un Taller Infantil - Força Morada! Seguidament, es farà un Assaig especial de Festa Major del grup de gralles i tabals. A l'acabar, juntament amb la Colla dels Morats, gaudirem d'una Cercavila oberta al poble. I, per acabar el dia, ens divertirem amb l'activitat Tu cara no me suena - Karaoke Morat

Dimarts 13 d'agost

Dimarts començarem amb força amb la WaterFight Mollet 2019 - Edició amb fang. D'altra banda, els més petits es divertiran amb la Torraparc - Gimcana infantil. Seguidament, al Parc de les Prunes, es durà a terme el Trivial Morat i, en acabar, tots ens quedarem afònics amb el Concrus de crits. A la tarda, hi haurà el Tapes Xuxes Tour 2019 i, a més, s'iniciarà el VII Torneig de pàdel Torrat. Seguidament, podrem tornar a gaudir d'un Assaig especial de Festa Major del grup de gralles i tabals. Després, els més petits es divertiran amb la Disco mòbil infantil. A la nit hi haurà una Marató de curtmetratges fantàstics de Mollet del Vallès. Seguidament, gaudirem d'un Espectacle de màgia - Paraules màgiques amb Silvina i Brando i, per acabar, Petardeo Morat amb Maceta Soud Beat.

Dimecres 14 d'agost

Dimecres s'iniciarà el V Torneig de videojocs de la Colla dels Torrats i el Torneig de bàsquet 3x3. A la tarda, els petits podran divertir-se amb la Gimcana infantil i donuts voladors. Seguidament, els Castellers de Mollet faran un Assaig especial de Festa Major. I a la nit, Aiba la ostia! Amb txacolí - Sopar de pinxos i passi de curtmetratges. Seguidament, arrencarà el Concurs de cocktails i, per acabar el dia, Gimcana morada adulta. 

Dijous 15 d'agost

Dijous començarem el dia amb una Passejada de gossos solidària i s'iniciarà el Torneig de Petanca de Festa Major. Seguidament, hi haurà el Llançament de pernil i coco i, a més, una Cercavila infantil amb el Moll Fer. A l'acabar, ens divertirem amb el Tragabolas humà. I a la tarda tindrem un munt d'activitats: el Partit sorpresa, la Torraestàtues, el Kali Morat  l'Engrescada de les Colles. La nit de dijous serà la Nit dels grups locals i, a més, hi haurà el Sopar Morat. I per acabar el dia, ens divertirem amb l'Escuma golfa morada amb DJ Trabubu i la Festa Morada

Divendres 16 d'agost

Divendres al matí hi haurà la Pintada de guixos i el Conta contes. A la tarda, s'iniciarà el Tapes Tour 2019 i, seguidament, els més esportistes podran gaudir d'uns Sessió d'aquagym popular. Més tard, hi haurà un espectacle de Circ Torrat amb "El cric Filixic" i un espectacle de Màgia Torrada "Intimàgica" amb el mag Joaquin Matas. I acabarem el dia amb La MiT de les Colles.

Dissabte 17 d'agost

Dissabte s'organitzarà una Captació de sang al Mercat Vell. A més, es realitzaran Simultànies d'escacs amb el mestre internacional Jorge Samuel Bobadilla Viera. Seguidament, els petits es podran divertir a l'Aquàtic Torrat infantil i la Festa de l'escuma. Quan s'acabi, ens seguirem divertit amb Arrebossa't - Guerra de bomardes de farina i pols de colors i remullada. A la tarda hi haurà un munt d'activitats: Activitat familiar - "La volta al món amb els sentits"Accès lliure a la piscina exteriorMàster class de llengua de signes Cercavila d'inici de Festa Major amb el seguici popular. A més, també es realitzarà la Ceremònia d'inici de Festa Major amb ball de Gegants i pilars dels Castellers i, seguidament, hi haurà La Barrilada. A la nit podrem gaudir del Concert a la terrassa del Museu - The Blues & Soul Train by Albert Tarín i els més atrevits podran divertir-se amb el Correfoc de Festa Major amb els Diables de Mollet. I per acabar el dia, ballarem sense parar amb Hotel Cochambre + Los 80 principales.

Diumenge 18 d'agost

Diumenge ens despertarem ben d'hora amb La Gran Despertada de Festa Major. I durant el dia tindrem: Torneig de petanca de Festa Major Ciutat de Mollet, el mercat de paper "El Paperet", la Passejada en bicicleta i molt més! A més, a la tarda, podrem gaudir del Concert de Sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell, la Diada Castellera de Festa Major i la XIII edició del Torratasques. Més tard tindrem Ballada de Gegants i de Sardanes. A la nit, podrem gaudir de la Doble sessió de cinema infantil i familiar a la fresca. I acabarem el dia amb un Concert a la terrassa del Meuseu - Tina & Joe, un Espectale d'humor: Alguns neixen estrellats Mojinos Escozios + The Covers Brand.

Dilluns 19 d'agost

Dilluns els més petits es divertiran amb la Festa infantil amb escuma.  A la tarda podrem viatjar a la Polinèsia amb el Taller obert "Estiu a la Polinèsia". A més, els més forçuts podran participar en l'Estirada del cotxe infantil Estirada del camió i, seguidament, es realitzarà el Corremoll. Més tard, tindrem Concert amb AtzagaiaMonòleg amb Jose Bailón Havaneres amb Peix Fregit. I per acabar el dia, Cureses en roba interior i Festa Fricandera. 

Dimarts 20 d'agost

Dimarts els amants de la cuina podran demostrar les seves habilitats en el Concurs de truites i vermut popular. A la tarda es realitzarà el Corregot infantil i adultL'AfartadaSubhasta remember i molt més! I per acabar la Festa Major de Mollet del Vallès 2019 El Ball del Fanalet i Momo - Tribut a Queen.

Molt bona Festa Major!

 

 

 

ALTRES FESTES MAJORS DEL VOLTANT

Festa Major

Població

Dates

Veure programa

Festa Major de Canovelles 2018

Canovelles

> Del 19 - 22 Juliol

ENTRA ➡️

Festa Major Santa Eulàlia Ronçana 2018

Sta. Eulàlia Ronçana

> Del 25 - 29 Juliol.

ENTRA ➡️

Festa Popular La Garriga 2018

La Garriga

> Del 27 al 30 Juliol.

ENTRA ➡️

Festa Major Sant Fost de Campsentelles 2018    

St. Fost Campsentelles    

> Del 28 - 31 Juliol.

ENTRA ➡️

Festa Major La Garriga 2018

La Garriga

> Del 2 al 5 d’agost.

ENTRA ➡️

Festa Major Riells del Fai 2018

Riells del Fai

> Del 3 - 7 d'agost

ENTRA ➡️

Festa Major de Cardedeu 2018

Cardedeu

> Del 10 - 15 d'agost

ENTRA ➡️

Festa Major Ullastrell 2018

Ullastrell

> Del 14 - 17 d'agost.

ENTRA ➡️

Festa Major Moià 2018 - Programa d'actes

Moià

> Del 15 - 19 d’agost.

ENTRA ➡️

Festa Major Sant Antoni Vilamajor 2018

Sant Antoni Vilamajor

> Del 16 al 19 d’agost

ENTRA ➡️

Festa Major de Mollet 2018

Mollet

> Del 18 - 21 d’agost

ENTRA ➡️

Festa Major Palau de Plegamans 2018

Palau de Plegamans

> Del 23 - 27 d’agost

ENTRA ➡️

Festa Major de Granollers 2018

Granollers

> Del 25 - 2 (Agost/Setembre).     

ENTRA ➡️

Festa Major Santa Perpètua 2018

Sta. Perpètua

> Del 31 - 3 (Agost/ Setembre).

ENTRA ➡️

 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès