El sènior masculí del C.D. Montornés es posiciona vuitè a la classificació

23 Desembre 2021 Redacció: Puntvallès

Imatges: c.d montornes

Població: Montornès del Vallès

El sènior masculí del C.D. Montornés es posiciona vuitè a la classificació amb 15 punts i a només 7 punts del primer classificat amb un partit menys.

Tercera Catalana

La rivalitat i els duels que s'estan disputant al grup 9 de Tercera catalana deixen la competició i les classificacions molt ajustades.

Cada jornada suposa una dura batalla per mantenir-se a la zona alta de la classificació.

Cada rival és un equip més a qui s'ha de batre per seguir en la lluita de la lliga, i cada club somnia per aconseguir-ho.

La diferència de punts entre una posició i l'altra és mínima.

Després d'onze jornades disputades, el primer classificat de forma temporal és el F.C. Sant Celoni amb 22 punts, mentre que  l'onzè classificat és el C.E. Llinars, amb 14 punts a la classificació (i un partit menys disputat).

Entre els onze primers classificats en aquest grup 9 de Tercera Divisió Catalana, només hi ha una diferència de 8 punts entre
la primera i l'onzena posició, un fet que demostra el gran treball i esforç setmanal que s'està portant a terme entre tots els equips que conformen la competició i que, onze jornades després, no deixa un clar favorit per esdevenir el campió en solitari.

Els vallesans se situen vuitens a la classificació amb 15 punts, a només 7 del primer classificat

El C.D. Montornés Norte, per la seva part, es posiciona vuitè a la classificació amb 15 punts acumulats després d'haver aconseguit un total de 4 victòries, 3 empats i 3 derrotes en les primeres onze jornades de la lliga (tot i que el conjunt de Cobo encara té un partit pendent a disputar a causa d'un ajornament contra el C.F. Vilanova).

El conjunt d'Àngel Cobo va aconseguir la primera victòria com a local i de la temporada 2021/2022 en el matx que donava inici a la competició el passat 2 d'octubre davant el C.E. La Batllòria.

L'equip es va imposar al seu rival amb un 2-0 gràcies a les dianes d'Ignasi Abad, 'Nacho', i de David Varón.

La primera ensopegada dels homes de Cobo va arribar en la segona jornada de la lliga en el duel que van
afrontar amb el C.E. LLerona (actual tercer classificat, empatat a punts amb el segon, el F.C. Cardedeu).

El matx va acabar amb una derrota per la mínima (4-3). El partit, però, va tenir frenesí fins al final.

El conjunt de Montornés va ser qui es va posar per davant al marcador amb els gols de Ruben Rodríguez i David Varón, i va marxar amb un resultat a favor de 0-2.

A la segona meitat el Llerona va sortir a mossegar i va retallar distàncies a l'electrònic només sis minuts després.

A la represa, el conjunt visitant va anotar un altre gol, el segon de David Varón al partit, per posar l'1-3 al marcador quan
faltaven 15 minuts perquè l'àrbitre xiulés el final.

El Llerona va lluitar fins al darrer minut, i el seu esforç va obtenir la recompensa desitjada; va ser capaç de capgirar el marcador.

I és que en tan sols 7 minuts de rellotge, l'equip local va marcar els tres gols necessaris per posar-se per davant al marcador.

Rodríguez va ser una figura que va destacar durant el partit, però no precisament de forma positiva; després d'anotar el primer gol de la trobada, el jugador del Montornès va acabar rebent dues targetes grogues i va deixar amb un home menys al seu equip en el darrer minut de joc.

La tercera jornada va ser una jornada marcada per als jugadors de Cobo.

Tot i que el Montornés va ser l'equip que, en primera instància, es va avançar al marcador, finalment la trobada va acabar amb el primer empat de la temporada (1-1) davant el C.F. Bellavista Milan.

A més a més, dos jugadors locals van acabar sent expulsats del matx: Cherkaoui Jabbari per doble amonestació groga i el
porter, Alberto Mariscal, va veure la vermella directa al darrer minut de joc.

A partir d'aquest empat, el C.D. Montornès ha aconseguit una ratxa de sis partits consecutius sense perdre.

La quarta jornada es va sentenciar amb un altre empat (2-2) per als homes de Cobo, però aquest cop amb un rival 'dur de pelar' com ho és el F.C. Sant Celoni, primer classificat.

Tant Montornés com Sant Celoni es caracteritzen per tenir defenses sòlides i que no concedeixen gaires oportunitats als equips rivals.

Per aquest mateix motiu, els dos equips vallesans arribaven al partit com a dos dels equips menys golejats del grup 9 de Tercera Catalana.

Les següents dues jornades van sumar victòries al marcador personal del C.D. Montornés Norte.

La primera d'elles davant el C.F. Vilamajor amb un còmode 3-1 final al marcador, i la segona contra el C.F. Palautordera per 3-4.

El F.C. Montornés ha aconseguit una ratxa de sis partits consecutius sense

Aquesta sisena jornada va suposar una dura batalla per al conjunt de Cobo i va tenir esdeveniments a destacar.

En primer lloc, es va protagonitzar el gol més matiner de la categoria: Juan Pérez, jugador del Montornés, va avançar al seu equip a l'electrònic amb un gol al minut 1 de partit.

Vint minuts després, el conjunt local va igualar el marcador i, tan sols vuit minuts després, es posava per davant amb un 2-1.

Els jugadors visitants van reaccionar i Juan Pérez va tornar a igualar el partit abans del descans.

Els homes de Cobo es van tornar a posar per davant al marcador amb una diana d'Arnau Marcos però el conjunt local,
que no volia deixar escapar els punts de Font Martina, va empatar el duel per segon cop consecutiu.

Com se sol dir als jugadors, "el partit no acaba fins que l'àrbitre xiula el final", i així hi van creure els jugadors de Montornés.

I és que en el temps afegit (92') Ruben Rodríguez va donar els tres punts al seu equip.

A les següents dues jornades, els homes de Cobo van aconseguir sumar quatre punts gràcies a un empat (0-0) contra l'U.E. Canovelles i una victòria com a visitant davant del C.F. Lliçà de Vall (2-3).

La mateixa sort no va acompanyar als jugadors en la vuitena i novena jornada.

L'equip ha testat l'amarg gust de la derrota dues setmanes consecutives.

Primer, com a local davant el C.E. Llinars amb un resultat ajustat de 0-1 i, en segon lloc, com a visitant en el camp del C.F. Montmeló per 2-0.

Aturada nadalenca

Per tant, el C.D. Montornés Norte ha acumulat un total de 4 victòries, 3 empats i 3 derrotes en les primeres onze jornades de lliga (tot i que amb un partit menys disputat) i segueix present en la lluita de Tercera Catalana, situant-se (juntament amb el F.C. Cardedeu) com l'equip menys golejat del grup 9.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental