Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Món del Motor

2 Desembre 2016 Redacció: Puntvalles


Pigra Color Solutions és una empresa familiar de Granollers que treballa des del 1996 en la pintura industrial de vehicles. Ubicada al Polígon Congost, està especialitzada en la restauració de cotxes i motos clàssiques. 

 

-Quins serveis oferiu?

Oferim  el serveis de Sorrejat i pintat en pols, per peces de ferro com ara els xassis de les motos o totes les parts mecàniques dels cotxe. També llantes i altres peces metàl·liques.

-Alguna especialitat?

Fem treballs de planxa i pintura per carenats de motos clàssiques i modernes i també per cotxes, estem especialitzats en els treballs de cotxes clàssics.

 

 

-Quins són els origens de l'empresa?

Som una empresa familiar fundada l’any 1996. En els seus inicis ens dedicàvem al pintat industrial i estàvem especialitzats en el sector de la motocicleta. 

-Amb el temps heu obert la porta a altres especialitats. 

20 anys després, i amb la segona generació al capdavant de l’empresa, seguim amb l’aplicació industrial i hem ampliat les nostres instal·lacions per poder oferir també el servei de restauració tant de moto com de cotxe clàssics. 

-Quina ha estat la clau de l'èxit?

A la nostra filosofia d’empresa prima el tracte amb el client, donant el màxim de qualitat en els acabats i terminis de lliurament mínims per poder obtenir la competitivitat que aquest mercat requereix.

 

 

-En què us diferencieu de la competència?

A més de la nostra rapidesa en l’execució dels treballs i la qualitat dels mateixos, el nostre servei és molt atent i molt proper. Per nosaltres el client és la nostra prioritat.

-Com tracteu el client? 

Oferim un tracte proper, pràcticament de botiga a peu de carrer, on el client pot venir a demanar pressupost sense compromís i és ates en el mateix moment per una persona que li pot resoldre els seus dubtes.

-També heu obert les consultes a les noves tecnologies. 

Sí. Tenim un contacte directe amb el client també via mòbil, per mantenir-lo informat de com està el seu material en tot moment.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res! Temps ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès