Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El C.F. La Torreta lidera dos nous projectes solidaris i innovadors

1 Juny 2021 Redacció: Andrea Rodriguez

Imatges: cedides


Fa menys d'un any que el Club de Futbol de La Torreta té una nova Junta Directa. La Torreta anteriorment havia arribat a tenir fins a 23 equips però, degut a la mala gestio de la Junta Directa anterior, tal i com explica el Miquel Sánchez, secretari del club de La Torreta, van fer que cada cop hi haguessin menys fins arribar a un total de 6 equips, que gràcies a la nova Junta, van poder sumar-se dos més. 

En aquests moments, el Club de Futbol de La Torreta veu possible doblar els equips actuals -8 equips- per la següent temporada -16 equips-

Això és gràcies a les bones relacions que ha generat la nova Junta Directa, la qual va entrar el juliol-agost de l'any passat. El primer que han aconseguit, a part de doblar els equips per la següent temporada, és millorar les relacions amb l'Ajuntament de La Roca del Vallès i aconseguir confiança per poder progressar. Si tot va bé, es preveu que per la següent temporada el C.F La Torreta disposi d'un equip a cada categoria. A més, la Junta Directiva, amb aquestes noves incorporacions, han aconseguit apostar per diversos projectes solidaris i innovadors.

També, en Miquel treu a la llum dos projectes innovadors i solidaris per la següent temporada. El primer d’aquests, junt amb la col·laboració de la FVO (Fundació del Vallès Oriental), disposaran de dos equips inclusius. Aquests, es dividiran en concret en dos equips; un entrenarà per la tarda amb nois majors d’edats i amb una discapacitat menor, la qual cosa tenen més autonomia i l’altre equip entrenarà dues vegades per setmana amb l’ajuda del personal de la Fundació per aprendre conjuntament les tècniques que fan servir. “Estem molt contents de poder fer aquest projecte i compartir l’esport amb ells”, explica en Miquel Sánchez. L’objectiu és que mica en mica puguin anar superant metes i aconseguir competir en una Lliga especial.

El segon projecte que té entre mans el C.F. La Torreta es cooperar en la formació d’un equip femení de nouvingudes en situació de petició d’asil i/o refugiades. Junt amb l’Associació Esportiva el Ramassà, s’espera que aquest nou projecte sigui una realitat a llarg termini i aconseguir competir amb altres equips. Aquest projecte ja està recolzat per l’Agència de les Nacions Unides pels Refugiats (ONU) i per l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional (ADIS). S’espera que en els propers dies tres o quatres noies ja puguin començar a entrenar.

Per aquest motiu, el C.F. La Torreta fa una crida a les noies a partir dels 17 anys del Vallès que vulguin formar part d'aquest projecte. L'objectiu del Club és aconseguir un equilibri entre les noies nouvingudes i aquelles del Vallès que vulguin jugar i utilitzar-ho com "una eina de solidaritat i integració social". "Pot ser una experiència única i brutal", conclou en Miquel Sánchez. 

“Són dos projectes molt ambiciosos i amb una vessant solidària molt important i necessària”, afirma en Miquel Sánchez. “Esperem que aquests dos nous projectes siguin una nova il·lusió per la zona, i no només al Vallès Oriental, sinó que arribi més lluny”. Durant aquest mes de juny s'estan tramitant totes les gestions i esperen iniciar els projectes en breus.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès