Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Activitats Castanyada a Les Franqueses del Vallès 2021/ Activitats Halloween a Les Franqueses del Vallès 2021

13 Octubre 2021 Redacció: redacció puntvalles.com


Aquesta Castanyada 2021 vine a Les Franqueses del Vallès i gaudeix del túnel del terror!

La Venganza de Tía Toña a Corró d'Amunt

La venganza de Tía Toña és la nova producció de Milnotes Teatre, un túnel del terror interactiu i teatralitzat, basat en dues històries mexicanes reals, adaptades i enmarcades a una cantina Mariachi popular de Veracruz. Por i sobresalts, en un recorregut de 350m i diversos espais en els que hauràs de trobar la fòrmula per seguir endavant i així poder arribar a la fi del recorregut. 

DIES I ENTRADES
La instal·lació es podrà visitar els dies 29, 30 i 31 d’octubre i el 1, 6 i 7 de novembre. S’organitzarà un doble passi cada 10 minuts en grups de 8 persones, des de les 18.30h a les 0.30h de la
matinada. Es preveu que assisteixin més de 400 persones diàriament. Com a celebració especial
de Halloween, els dies 31 d’octubre i 1 de novembre hi haurà una animació especial amb intèrprets de carrer a l’accès del túnel.
Les entrades es poden aquirir a partir de 13€ 

Reserva les entrades aquí

El túnel del terror, es trobarà ubicat a les antigues escoles de Corró d’Amunt, i es disposarà de pàrquing públic gratuït.

Un cop adquirides les entrades no es podran fer modificacions ni canvi de dia ni hora.

L'entrada s'ha de dur impresa o en el mòbil.

 

ATENCIÓ: les entrades nocturnes pertanyen a la matinada del dia anterior. A les 00h és canvi de dia.

Cal arribar 15 minuts abans de l'horari de l'entrada per assegurar el compliment dels protocols COVID19. Cada 5 minuts entrarà un grup de 7/8 persones.

És obligatori durant tot el recorregut l'ús de MASCARETA i els GUANTS que s'entregaran al principi de l'espectacle.

NO recomanable a menors de 6 anys.

De 7 a 15 anys acompanyats sempre d'un adult - màxim 3 nens per adult.

LA HISTÒRIA
Després d’una intensa documentació sobre la cultura mexicana i de la tradicional festa del Dia de los muertos, l’actor, productor i escriptor Dani Bernabé ha escrit un guió basat en dues llegendes reals: La casa de la Tía Toña i La isla de las muñecas.
El túnel recrea la hisenda d’una família benestant mexicana, regentada per en José Alfredo Rivera, en la que es van acollir infants orfes en finalitzar la Segona Guerra Mundial. Per tenir cura dels petits, en Rivera contracta com a institutriu a la Tía Toña, qui s’instal·larà a la casa amb la seva filla Isabelita. La tragèdia arriba a les seves vides quan, un dia jugant amb els altres infants, la Isabelita mor en un fatídic accident. I des d’aquest moment, la Tía Toña deixa de ser la persona entranya-ble que era, embogida per la tristesa d’haver perdut la seva petita.
Dimonis, esperits del més enllà, sacerdots, i altres personatges, fins i tot els espectadors, seran partícips de la desgràcia i, sobretot, revenja de la Tía Toña.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

les franqueses del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès