Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Mollet és Fira 2018Mollet és Fira és un nou projecte per dinamitzar el teixit comercial a la ciutat. Es composa de diferents fires sectorials que se celebren durant els caps de setmana del mes de juny, cada una com a colofó de la setmana dedicada al seu sector (alimentació, motor, comerç, benestar...)

Les fires

La quarta edició de Mollet és Fira es composa de 3 fires sectorials que es repartiran durant els caps de setmana del mes de juny de la següent manera:

Mollet és Gourmet (alimentació i restauració): 26 i 27 de juny, a la plaça de Prat de la Riba.

Mollet és Motor (automoció i empreses relacionades): 26 i 27 de juny, a l'avinguda de la Llibertat.

Mollet és Comerç i Qualitat de vida (comerç i empreses de serveis relacionats amb la salut, el benestar, l'oci...): 2 i 3 de juny, al parc de les Pruneres i la rambla de Balmes.

Els sortejos

Les fires aniran acompanyades per diferents sortejos, promocions i premis que durant tot el mes oferiran els establiments participants a Mollet és Fira.

_Un d'ells és el Gran Sorteig Mollet és Fira, en què se sortejaran 6 premis de 1.000 euros per comprar a Mollet. Per participar-hi, necessites una butlleta que trobaràs als comercços participants.
Un cop tinguis la butlleta, cal omplir les 3 caselles amb el segell d'algun dels establiments adherits (per aconseguir un segell, has d'haver realitzat una compra mínima de 10 euros). Un cop tinguis les 3 caselles segellades, lliura la targeta a qualsevol de les urnes que trobaràs als establiments adherits. Consulta els establiments adherits a la campanya al llistat que trobaràs al peu d'aquesta pàgina. No podran participar ni els propietaris ni els empleats de la pròpia botiga. Els establiments acceptaran tots els vals de compra (dels premiats) que se'ls lliuri, sempre que tinguin el segell de Mollet Impulsa, SL.

 

Finalment, hi haurà el Concurs de dibuix "Imagina el carrer ideal per a la teva botiga a la teva ciutat" - Decathlon, un concurs de dibuix infantil en què els participants hauran de fer un dibuix sobre com imaginen la seva botiga ideal. Els dibuixos poden presentar-se en un o diversos colors i materials indistintament, segons els fulls normalitzats de Mollet és fira. No s'admetran els que no s'ajustin a aquesta norma. Recollida i entrega del dibuix: poden fer-ho a les diferents botigues participants (en les mateixes dates que els sortejos)  i/o bé els tres caps de setmana de celebració de Mollet és fira (amb data màxima d'entrega el dissabte 18 de juny a les 21 h. Si l'entrega es fa a una de les botigues participants, s'ha de posar el segell de la mateixa al darrera. Un jurat escollirà els 3 millors dibuixos de cada categoria (categoria 1, de 3 a 6 anys; categoria 2, de 7 a 9 anys; categoria 3, de 10 a 12 anys). Es lliuraran 3 premis per a cada categoria (en total, 9 premis): 1r premi: Bicicleta adaptada a l'edat; 2n premi: equipament esportiu (roba i calçat); 3r premi: equipament per a la platja (banyador, ulleres, tub i aletes. 

 

 

 

Empreses i comerços

Rep les notícies d'última hora