Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 


La Rectificadora Balsells, empresa del mesAmb més de 40 anys d'experiència, la Rectificadora Balsells s'ha consolidat com una empresa referent en l'àmbit de la mecànica al Vallès Oriental, Vallès Occidental i província de Barcelona. Amb seu a Santa Perpètua de Mogoda, el taller està especialitzat en la rectificació de motors d'explosió, pertinents a cotxes, motocicletes, tractors, autobusos i vaixells. Per tot plegat, s'ha guanyat la distinció d'empresa del mes. En parlem amb el gerent de la Rectificadora Balsells, David Balsells. 

-Quins serveis oferiu?

Fem el rectificat de motors d'explosió i tots els seus complements, com són els cilindres, les culates i els cigonyals. També oferim un servei de soldadura. I, darrerament, hem incorporat els desplaçaments a tallers per a la retirada d'escalfadors i puntes d'escalfadors de motors dièsel trencades. 

-Teniu més de 40 anys d'experiència a l'esquena. Com ha canviat la feina amb el temps?

Hem anat incorporant noves tecnologies per a assegurar la feina ben feta.

-Per exemple?

Tenim una màquina de neteja d'ultrasons.

-Què us aporten les noves tecnologies?

Disposar de maquinària moderna ens permet aconseguir resultats més ràpids i eficaços. Uns bons recursos que es completen amb l'equip de professionals qualificats de què disposem i que aporten la solució necessària per a cada cas. 

-Com us diferencieu de la competència?

Els nostres objectius passen per proporcionar un servei eficaç, ràpid i personalitzat. 

 

>