Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Que prepara de nou la fira de l'Ascensió 2018?Una fira, diferents seccions

 

Espai Energia

L’augment del cost de l’electricitat i els combustibles, sumat a l’impacte ambiental de l’actual model energètic, fan que tant particulars com empreses busquin solucions per estalviar energia. L’eficiència i les fonts renovables (biomassa, solar, geotèrmica, eòlica…) són presents a l’Espai Energia de la Fira de l’Ascensió on trobareu una àmplia oferta d’expositors d’aquest sector emergent.

 

Comerç

La vitalitat del comerç del Vallès Oriental es constata a la Fira de l’Ascensió.
 Els establiments i les empreses de serveis troben l’aparador perfecte per presentar-se a un públic molt més ampli. Per fer negoci, informar sobre determinats productes, presentar-ne de nous… Tot el comerç hi té cabuda, perquè els seus clients també són allà.
En un espai comú dins de l’envelat multisectorial, el comerç de la ciutat té una presència destacada amb mostres actives de les seves propostes.

 

Oci

La Fira de l’Ascensió és una proposta de lleure i diversió en si mateixa. Milers de persones hi assisteixen cada any per passar una estona entretinguda. Però a més, dóna cabuda a moltes altres opcions d’oci que volen donar-se a conèixer entre els visitants: els espectacles, les activitats a l’aire lliure, els esports… tota l’oferta troba el seu públic. Grans i petits gaudeixen d’un dia complet d’oci a la Fira de l’Ascensió.

Jugar x Jugar

L’espai Jugar x Jugar s’ha convertit en un element

emblemàtic de la Fira de l’Ascensió. Amb jocs tant per als més menuts com per als més grans. Amb una gran presència de públic que gaudeix dels jocs tradicionals i en descobreix de nous.

Per als amants dels clàssics i per als que busquen propostes més trencadores...

 

Motor

El món del motor desperta tota mena de passions. I a la Fira de l’Ascensió es viuen al màxim. A través d’un ampli espai d’exposició on, a més de les principals novetats del sector, també hi podem trobar ofertes i ocasions a preus molt interessants.

 

Agricultura i ramaderia