Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Que prepara de nou la fira de l'Ascensió 2019?Periodista: redacció puntvalles.com


La fira de l'Ascensió 2019 se celebra els dies 30 , 31 de maig i 1 de Juny al Parc Firal de Granollers

 

Et preguntes... Qué puc trobar a la fira de l'Ascensió de Granollers 2019? T'ho expliquem:

 

Una fira, diferents seccions

Pots trobar l'Espai Energia

 

 

L’augment del cost de l’electricitat i els combustibles, sumat a l’impacte ambiental de l’actual model energètic, fan que tant particulars com empreses busquin solucions per estalviar energia. L’eficiència i les fonts renovables (biomassa, solar, geotèrmica, eòlica…) són presents a l’Espai Energia de la Fira de l’Ascensió on trobareu una àmplia oferta d’expositors d’aquest sector emergent.

 

L'espai Comerç

 

 

La vitalitat del comerç del Vallès Oriental es constata a la Fira de l’Ascensió.
Els establiments i les empreses de serveis troben l’aparador perfecte per presentar-se a un públic molt més ampli. Per fer negoci, informar sobre determinats productes, presentar-ne de nous… Tot el comerç hi té cabuda, perquè els seus clients també són allà.
En un espai comú dins de l’envelat multisectorial, el comerç de la ciutat té una presència destacada amb mostres actives de les seves propostes.

 

L'espai Oci

 

La Fira de l’Ascensió és una proposta de lleure i diversió en si mateixa. Milers de persones hi assisteixen cada any per passar una estona entretinguda. Però a més, dóna cabuda a moltes altres opcions d’oci que volen donar-se a conèixer entre els visitants: els espectacles, les activitats a l’aire lliure, els esports… tota l’oferta troba el seu públic. Grans i petits gaudeixen d’un dia complet d’oci a la Fira de l’Ascensió.

 

L'Espai Jugar x Jugar

 

 

L’espai Jugar x Jugar s’ha convertit en un element emblemàtic de la Fira de l’Ascensió. Amb jocs tant per als més menuts com per als més grans. Amb una gran presència de públic que gaudeix dels jocs tradicionals i en descobreix de nous.

 

Per als amants dels clàssics i per als que busquen propostes més trencadores trobereu 

L'Espai Motor

 

El món del motor desperta tota mena de passions. I a la Fira de l’Ascensió es viuen al màxim. A través d’un ampli espai d’exposició on, a més de les principals novetats del sector, també hi podem trobar ofertes i ocasions a preus molt interessants.

 

L'Espai Agricultura i ramaderia

 

 

Si en els seus orígens la Fira de l’Ascensió va començar com una fira agrícola i ramadera, actualment aquestes arrels són encara presents i ben vives. La Fira de l’Ascensió compta amb un ampli ventall d’activitats en el sector agropecuari. Amb la pretensió de mostrar la realitat d’un sector vitalista i amb constant evolució, enguany el recinte firal comptarà amb un seguit de participants representatius del sector productor comarcal, que hi exposaran els seus productes. Hi trobarem una exposició de bestiar selecte de les espècies bovina, ovina i porcina. La fira es complementa amb una jornada tècnica amb conferències del sector porcí i oví.

 

L'Espai Mostra gastronòmica

 

Des dels plats i productes més tradicionals de la comarca a la cuina més creativa i els gustos més innovadors. La Mostra Gastronòmica omple de sabor la Fira de l’Ascensió i atrau un gran nombre de visitants. Per conèixer les diferents opcions culinàries, però també per tastar-les i gaudir-les a la mateixa Fira.

 

Des de puntvalles.com us desitgem bona fira!

Empreses i comerços

Rep les notícies d'última hora