Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Que prepara de nou la fira de l'Ascensió 2019?Periodista: Marc Atanasio


La fira de l'Ascensió 2019 se celebra els dies 30 , 31 de maig i 1 de Juny al Parc Firal de Granollers

 

 

Et preguntes... Qué puc trobar a la fira de l'Ascensió de Granollers 2019? T'ho expliquem:

La Fira de l’Ascensió obrirà les seves portes a finals del mes de maig amb moltes activitats

 
A finals del mes de maig, arriba a Granollers un dels esdeveniments més esperats de l’any al municipi. Del 30 de maig al 2 de juny, la 69a edició de la Fira de l’Ascensió de Granollers obre de nou les seves portes al Recinte del Parc Firal. Recordar que l’any passat, més de 60000 persones van visitar els 180 expositors que es ven repartir per tot el recinte. Un esdeveniment on destaquen els sectors del motor, amb una mostra de cotxes; el turisme; l’agricultura i la ramaderia, amb una gran mostra d’animals; i la indústria. A més, tot això va acompanyat per un gran espai d’oci amb jocs de taula i espais gastronòmics, a banda de l’habitual espai de la fira d’atraccions.
 
 
Aquest any, de nou aquelles empreses de productes i serveis es tornaran a reunir al Recinte Firal per oferir aquest gran aparador del Vallès Oriental, amb l’objectiu d’impulsar els seus respectius negocis. No hem d’oblidar que la Fira de l’Ascensió és una oportunitat perquè les empreses es puguin mostrar al públic. D’aquesta manera, és una bona opció de créixer i poder conèixer altres empreses de diferents sectors, mostrar tot el seu potencial i mirar de promocionar l’economia de la comarca. A més, enguany dins de la carpa multisectorial hi haurà un nou espai dedicat a tots els amants del món, un espai dedicat al Món del vi i l’enoturisme, on es podran tastar copes de vi i viure experiències vinícoles.
 
 
Càmping Clarà                                  
TORREDEMBARRA                            
Telf. 977643480                               
 
ACP Assesoria Creativa Publicitaria
CALDES DE MONTBUI
Telf. 93 865 56 88   
                       
 

Una Fira per a petits i grans

 
Si hi ha gent que es pensa que la Fira és una cosa pels més grans s’equivoca, ja que també es podrà un gran espai dedicat a l’oci. Els més petits també podran gaudir d’aquesta Fira gràcies a la proposta variada d’oci i diversió que hi haurà. Per començar, els visitants podran trobar de nou el ja tradicional espai dedicat a la fira d’atraccions. Per altra banda, el recinte estarà ple d’espais on es podran veure espectacles, es podran practicar activitats a l’aire lliure i gaudir de l’oferta variada d’esports. Entre les quals destaquen els campionats de futbol o el rocòdrom. D’aquesta manera, des de la Fira, el que es vol garantir és que tant grans com petits puguin gaudir en família d’un dia complet d’oci.
 
 
Per aquells amants dels jocs de taula, no oblideu que tornarà a haver-hi l’espai Jugar x Jugar, un dels atractius i emblemes d’aquesta Fira. En aquesta carpa es podran trobar jocs de tota mena, siguin els tradicionals i/o de més nous. D’aquesta manera, aquells amants dels clàssics, no us preocupeu, que tindreu garantida les vostres partides, i aquells que busquin jocs més atrevits podran aventurar-se amb aquelles partides més complexes. A més, gràcies al concurs Ciutat de Granollers de creació de jocs, que ja porta set edicions, ha fet que aquest espai agafi més protagonisme i més prestigi. També hi haurà empreses i experts del sector dels jocs d’arreu del món.
 
 
Pel que fa al sector del motor no es queda curt, ja que els principals concessionaris i empreses d’automòbils escullen la Fira de l’Ascensió com un aparador per mostrar el seu producte. En aquest espai es podrà veure una àmplia exposició de cotxes, motos, camions, vehicles industrials, iots, remolcs..., a més de les principals novetats del sector, juntament amb ofertes i ocasions a preus molt competitius. Per tant, tots aquells amants del motor estan de sort, ja que podran conèixer de primera mà concessionaris, empreses i comercials relacionats amb aquest sector i veure una àmplia oferta de tot el que ofereixen.
 
 
Càmping l'Ampolla                                 
DELTA DE L'EBRE                           
Telf. 977 460 535                               
 
Asador Argentino El Rebenque
MATARÓ
Telf. 93 799 13 04   
 

La Gastronomia i la Indústria com a pilars de la Fira

 
Per un costat tenim tot l’espai destinat a l’oci, però un dels atractius d’aquesta fira és, sens dubte, l’espai de mostra gastronòmica i l’espai més del comerç i la Indústria. A més enguany, tindrem l’Espai Energia, un espai dedicat a buscar solucions per l’estalvi energètic i amb expositors d’aquest sector. Pel que fa al comerç, es podran trobar establiments i empreses que ofereixen els seus productors als clients, amb una mostra de les seves propostes. Per últim, també hi haurà un reconeixement a la gastronomia de la comarca, amb una mostra dels plats i productes més tradicionals. A més, també es podrà gaudir de la cuina més creativa amb els gustos més innovadors. No us preocupeu que hi haurà opcions per a tothom, amb l’opció d’adquirir també els productes de màxima qualitat.
 
 
Tancaments Albert                                
BANYOLES                          
Telf. 661 27 93 97
                          
Som-ink
OFERTA IMPRESORES fins el dia30!
GRANOLLERS                           
Telf. 93 861 35 60  
  

La Cultura i l’esport sempre present

 
En una fira on es mostra el millor del municipi, no podia faltar una gran mostra del que és la cultura i l’esport de la comarca. És per això, que cada any es fa l’habitual trobada castellera amb penyes castelleres de tot Catalunya i amb una exhibició dels seus millors castells a la Porxada. A més, cal dir que tota la programació de la Fira de l’Ascensió compta amb la col·laboració de diferents entitats del municipi, com la Colla de Gegants i Capgrossos de Granollers, diferents escoles, les colles dels Blancs i els Blaus, els Xics de Granollers o el Drac de Granollers entre d’altres.
 
Per altra banda, aquesta 69a edició donarà continuïtat al projecte Cultura accessible, amb l’objectiu de seguir millorant les condicions perquè les persones amb diversitat funcional puguin accedir sense problemes a l’oferta cultural que s’ofereix a la fira. Per tant, hi haurà una sèrie d’espais habilitats i exclusiu per a facilitar el seu accés. Aquella gent que vingui també podrà gaudir d’espectacles, exposicions i xerrades de tota mena i aptes per a tots els públics. L’horari de les diferents activitats i l’assistència d’empreses s’anirà confirmant a mesura que es vagi acostant el dia del tret de sortida, i tot es podrà consultar a través de les seves xarxes socials i la seva pàgina web. Per últim, afegir que durant aquests dies l’Ajuntament ofereix uns busos gratuïts per poder arribar amb comoditat al Recinte Firal. Circularan cada 10 minuts, cada dia de 17 a 21 i sortiran des de la plaça de la Constitució i aniran fent parades per diferents punts del municipi.
 
 

Des de puntvalles.com us desitgem bona fira!

Empreses i comerços

Rep les notícies d'última hora