Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Catalunya t'ho dóna tot per Setmana SantaSovint es diu que no cal viatjar massa lluny per a trobar indrets meravellosos. És possible gaudir de la naturalesa més bella, de la cultura més interessant i dels esports més apassionants sense necessitat de prendre un avió i fer quilòmetres pel planeta.

Qué fer per Setmana Santa?

Un fet que és més vàlid que mai a Catalunya, un territori molt divers, que pot deixar satisfet a viatgers d’un perfil ben diferent. Des dels esportistes que busquin l’adrenalina pura i dura fins els turistes culturals de recórrer ciutats per a conèixer la seva història. També els amants de la platja i la muntanya poden trobar racons extraordinaris a la mateixa zona, sense necessitat de fer grans desplaçaments.

Una Setmana Santa d'esquí

Una de les activitats que més ve de gust practicar a l’hivern és l’esquí i Catalunya compta amb unes estacions privilegiades. Amb els Pirineus com a gran atractiu, hi ha diverses zones on es pot descarregar adrenalina lliscant sobre la neu amb esquís o snowboard, ja sigui a la província de Girona o Lleida.

Un país de parcs naturals

Un altre espai perfecte per a visitar són els parcs naturals catalans, alguns d’ells emblanquits per la neu a les zones més altes. Dues meravelles imperdibles al territori català són el Montseny, a la província de Barcelona, i Els Ports, a la de Tarragona.

La Catalunya dels genis

Els viatgers més culturals podran gaudir del territori català amb tots els sentits. Delectant-se amb les obres d’art de genis catalans com Dalí o Gaudí, passejant pels pobles modernistes, repassant la cartellera de cinema, teatre o música catalana i degustant la gastronomia catalana, plena d’estrelles Michelin i referència al món sencer.

Platja durant tot l'any

Catalunya també té unes zones de platja privilegiades, ideals per a recórrer a l’hivern i per a banyar-s’hi quan el bon temps arriba. Des de la bellesa dels pobles de pescadors de la Costa Brava, esquitxats per l’esperit indià dels seus avantpassats, fins a la tranquil·litat de les platges de la Costa Daurada, amb grans extensions de terreny que difícilment queda abarrotat, passant per la Costa de Barcelona i el Maresme, on es pot gaudir del mar sense renunciar als plaers de les grans ciutats.

Rep les notícies d'última hora