Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

BigMat Garro, empresa del mesCarlos Pérez, director comercial de BigMat Garro: “Volem que el professional vingui amb el particular a veure els materials de la reforma”

-A BigMat Garro esteu d’estrena, amb la inauguració de les noves instal·lacions a Canovelles. Quins grans canvis hi trobem?

Hem reformat l’autoservei de construcció perquè calia fer-li un canvi important d’imatge a la vegada que l’hi hem donat més superfície per a que el professional hi trobi tot allò que necessita i hem fet una exposició de sanitaris i de ceràmica.

-També s’ha reforçat el personal?

El nostre personal cada cop està  més  especialitzat en cada àmbit. Ara mateix, a les instal·lacions de Canovelles tenim un comercial extern, un comercial d’exposició i tres persones a l’autoservei. Tot això es fa amb la voluntat de poder oferir als clients assessorament tècnic en totes les tipologies de productes que oferim. I és que, l’assessorament tècnic és un dels pilars bàsics de Bigmat Garro.

-De quina manera ajudaran les noves instal·lacions els clients?

Hem procurat que el professional hi trobi més productes de construcció a l’autoservei: Hem ampliat gammes de productes que ja teníem anteriorment a l’autoservei i hem apostat per noves tipologies que venen a complementar les famílies existents. Addicionalment, hem inaugurat una zona d’exposició on el què es busca és que el professional hi pugui anar amb el particular. És la idea del showroom: que vinguin tots dos i els sigui més fàcil de triar què volen, veient els materials en persona, podent-los tocar, etc.

-Està bé.

També ajudarà als clients que ja tenim a Sant Boi de Llobregat. Si tenen una obra pels voltants del Vallès Oriental, ara tindran un centre nostre més a prop.

-A Canovelles us centreu pròpiament amb el professional, doncs.

Bàsicament, ens dirigim al professional de la construcció i al petit reformista. Això no vol dir que no pugui anar-hi un particular, perquè evidentment l’atendrem i hi tenim professionals experts en aquesta tipologia, però el 90% del nostre negoci és pel professional de la construcció i la reforma petita. Per entendre’ns, BigMat Garro no és una gran superfície, sinó que és un autoservei amb showroom en què els professionals poden dur-hi els seus clients per a ensenyar-los allò que els volen instal·lar.

-Entenc.

A Sant Boi tenim una superfície molt més gran d’exposició (més de 2.200m2) i allà sí que hi atenem molts particulars. A més, comptem amb 12.000m2 per al professional. En el cas de Canovelles, hi ha 2.000 metres quadrats, i ens resulta més fàcil especialitzar-nos en un client professional.

-Treballeu amb la idea de fer més grosses aquestes instal·lacions en un futur?

L’objectiu no passa tant per augmentar les dimensions dels centres que ja tenim, sinó obrir cada vegada més centres. Així ens apropem més als clients. Si ara tenim dos centres, el de Sant Boi i el de Canovelles, la idea és aterrar en més poblacions i cobrir més zones.

Rep les notícies d'última hora