Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

La Mitja Marató de Granollers, el 4 de febrer 

La Mitja de Granollers, plena de novetats

Corredors amateurs i professionals esperen la cita vallesana més important del món atleta. La Mitja ’18 arriba enguany a Granollers, Les Franqueses i La Garriga el 4 de febrer, en una 32a edició plena de novetats.

Mizuno és el patrocinador oficial de la prova. La marca sabatilles i roba esportiva ha agafat el relleu de Diadora, que l'any passat va substituir Adidas després que l’empresa decidís finalitzar l’acord de patrocini degut a noves polítiques de publicitat i estratègia comercial.

La Mitja és des del 2017 Campionat d’Espanya de la modalitat. Així ho va anunciar l’estiu passat la Real Federació Espanyola d’Atletisme, després de reunir-se a Gijón i aprovar-ho per unanimitat, satisfent així el gran interès que hi tenia l’organització. La decisió no va sorprendre, doncs la prova vallesana compleix els requisits de prestigi i d’alta participació popular i d’elit, tant a nivell nacional com a nivell internacional. D’aquesta manera, la Mitja guanyarà un major atractiu competitiu, cosa que pot produir un augment d’atletes federats inscrits.

A les 9h30 es farà la sortida de la Cursa 10K; a les 10h, la de El Quart; i, a partir de les 10h25 començaran les sortides de la Mitja: primer els atletes professionals, després els que completin el recorregut en un temps d’entre 1h20 i 1h30, més tard els d’entre 1h31 i 1h45 i finalment els d’entre 1h46 a 2h i de 2h endavant. La línia de sortida serà al carrer Esteve Terrades, al costat de l’Estació de RENFE Granollers-Centre, darrere del Palau d’Esports. Serà, per tant, uns 500 metres més a prop del Palau que en edicions anteriors.

Més enllà d’això, se seguirà el calendari habitual. Les inscripcions són obertes fins el 28 de gener per un preu de 26 euros. La recollida de dorsals i xips serà a Barcelona els dies 31 de gener i 1 de febrer al centre comercial Diagonal Mar (de 10h a 20h) i a Granollers els dies 2 i 3 de febrer a Roca Umbert (de 10h a 14h i de 16h a 20h). Al temps de recollir dorsals i xips, els participants també s’enduran els obsequis de la cursa: una bossa d’esports i una samarreta tècnica Diadora, així com una gran bossa del corredor amb productes Pastas Gallo, KH7, Aneto i més regals.

Durant la Mitja’18, els participants disposaran de dutxes, guarda-roba, ludoteca i massatge, així com Font Vella, Powerade, Bimbo, brou, taronja i pack de cervesa Moritz al avituallament final.

Més enllà de la Mitja, els 10K i El Quart, també tindrà lloc L’Open i la Mini.

Per a més informació:www.lamitja.cat

?>