Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Món del MotorPigra Color Solutions és una empresa familiar de Granollers que treballa des del 1996 en la pintura industrial de vehicles. Ubicada al Polígon Congost, està especialitzada en la restauració de cotxes i motos clàssiques. 

 

-Quins serveis oferiu?

Oferim  el serveis de Sorrejat i pintat en pols, per peces de ferro com ara els xassis de les motos o totes les parts mecàniques dels cotxe. També llantes i altres peces metàl·liques.

-Alguna especialitat?

Fem treballs de planxa i pintura per carenats de motos clàssiques i modernes i també per cotxes, estem especialitzats en els treballs de cotxes clàssics.

 

 

-Quins són els origens de l'empresa?

Som una empresa familiar fundada l’any 1996. En els seus inicis ens dedicàvem al pintat industrial i estàvem especialitzats en el sector de la motocicleta. 

-Amb el temps heu obert la porta a altres especialitats. 

20 anys després, i amb la segona generació al capdavant de l’empresa, seguim amb l’aplicació industrial i hem ampliat les nostres instal·lacions per poder oferir també el servei de restauració tant de moto com de cotxe clàssics. 

-Quina ha estat la clau de l'èxit?

A la nostra filosofia d’empresa prima el tracte amb el client, donant el màxim de qualitat en els acabats i terminis de lliurament mínims per poder obtenir la competitivitat que aquest mercat requereix.