Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Notícia: La casa de papel s’emporta un Emmy. "Primera sèrie espanyola en rebre aquest premi"Autor: Judith Jimenez - Institut Giola - Llinars del Vallès


Per primera vegada una sèrie espanyola reb aquest premi.

 

La casa de papel és la primera sèrie espanyola en emportar-se l’Emmy Internacional. Se’l va emportar l’Alex Pina, el creador de la sèrie. La celebració dels premis va ser dilluns 19 de novembre de 2018, a los Angeles, en el Microsoft Theater. Els membres  de l’acadèmia d’arts i ciències de la televisió van votar i el premi a  la millor sèrie de drama internacional va ser per La casa de papel, una de les sèries més vistes a Netflix.

 

La  sèrie explica  l’atracament a la Fàbrica de Moneda i Timbre. El cap de la banda, a qui anomenen “el professor” organitza el major  atracament de la història a un banc,  amb l’ajuda de 8 nois amb habilitats. L’objectiu és aconseguir 2.400 milions d’euros. Durant l’atracament, retenen els treballadors del banc i uns estudiants que estan d’excursió. Els actors principals són Úrsula Corberó, Álvaro Monte, Alba Flores, Paco Tous, Jaime Lorente i Miguel Herrán.

 

La casa de papel es va estrenar a Antena 3 i després la van emetre a Netfix. Va ser llavors quan es va convertir en un fenomen mundial. Famosos com Neymar o Romeo Santos la van recomanar a xarxes social, va ser durant 6 setmanes consecutives la sèrie més vista a Netflix i ja estan preparant la nova temporada amb la incorporació de Najwa Nimri, Fernando Cayo i Rodrigo de la Serna. La segona temporada la podrem veure a principis de 2019 a Netflix.

Secció de l'estudiant - Espai reservat als alumnes del Vallès Oriental i Occidental

Empreses i comerços

Rep les notícies d'última hora