Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

Guia CàmpingsLes millors maneres de dormir a un càmping

Des de l’autenticitat del càmping dormint en tendes d’acampada fins a la comoditat luxosa dels bungalows, passant per la tendència en augment de caravanes i autocaravanes. Anar de càmping no es limita només a un tipus d’allotjament, són múltiples les opcions segons les teves circumstàncies personals, gustos o interessos econòmics.

On dormir en un càmping?

Tenda de campanya

Mòbil i diversa. El tipus d’allotjament més clàssic als càmpings: tant ideals en parcel·les d’algun resort com en prats situats en plena muntanya. Les tendes d’acampada tenen un altre punt a favor: el preu. Acostuma a ser l’opció més econòmica de les possibles, sovint per sota dels 10 euros per persona cada nit. Tant sols et cal tenir-ne una i saber-la muntar. Amb aquests dos passos podràs fer de qualsevol indret del món casa teva.

Caravana

Una casa amb rodes. Viatjar en furgoneta és una de les tendències que estan sacsejant el turisme en els darrers anys. L’interès creixent, sobretot entre els joves, de gaudir per uns dies d’una vida nòmada converteix aquest tipus d’allotjament en una opció ideal. Fàcil de moure d’un cantó a l’altre, és vehicle i casa al mateix temps, i et permet dormir en gairebé qualsevol punt del planeta sense gastar excessivament. La majoria de càmpings tenen parcel·les a lloguer per a caravanes i autocaravanes, amb preses de llum per a que els clients gaudeixin de totes les comoditats.

Tendes de lona

A gust i per bon preu. Si no et convenç de dormir en una tenda d’acampada però dormir en un bungalow et resulta massa car, hi ha una opció entremig que cada vegada es troba més. Són les tendes de lona, semblants a les de safari. Es tracten de bungalows amb parets de lona, llits i sovint armaris a l’interior. D’aquesta manera t’assegures de dormir còmode, tenir forces comoditat però no gastar excessivament. 

Cases mòbils

De càmping a l’americana. Les cases mòbils són també una dels allotjaments que estan creixent als resorts. Seria un pas més enllà de les tendes de lona, més properes als bungalows, com una caravana sense rodes. Sovint, acostumes a trobar-hi: dormitoris amb llits, cuina i bany privat.

Bungalow

L’encant d’estar còmode, aquest és el punt fort dels bungalows. Una opció que et permet allotjar-te en un càmping sense renunciar a les comoditats de què disposaries a casa teva. Semblant a les cases mòbils però amb un plus d’aïllament gràcies a les parets de fusta o de construcció.

 

 

 A on vols anar?

 

Empreses i comerços

Rep les notícies d'última hora