Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

AFANOC, nens amb càncer


Visita'ls

afanoc.org

Contacta-hi

[email protected]

Telèfon

93 237 79 79

Adreça

C/Hipàtia d’Alexandria, 5-7

Població

Barcelona

Les xarxes socials de AFANOC, nens amb càncer

Facebook

Instagram

Descripció

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC)

Va ser constituïda l’any 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida d’aquests infants i les seves famílies. La seva missió és la de treballar perquè el seu desenvolupament afectiu i educatiu sigui el més adequat a les seves especials circumstàncies. En les malalties de llarga durada la salut psicosocial és fonamental, per això AFANOC vol complementar el treball mèdic des de la perspectiva de les mares i pares dels infants. L’experiència ens ha fet veure que la curació del càncer no és només una qüestió mèdica, un entorn familiar estable és la millor influència.

L’AFANOC té La Casa dels Xuklis, un espai d’acolliment per a pares i mares de nens i nenes amb càncer que han de desplaçar-se per rebre tractament als hospitals referents de Barcelona. També desenvolupa la seva tasca als hospitals de Sant Joan de Déu i Vall d’Hebron, i compta amb seus a Barcelona, Lleida i Tarragona per atendre les famílies al seu territori.

L’allotjament a La Casa dels Xuklis, i tots els serveis que l’entitat ofereix, són gratuïts, per això hem de treballar molt per aconseguir els suports necessaris: administracions, empreses, entitats i ciutadania en general. Fes que la qualitat de vida d’un infant o adolescents millori AVUI mateix! Si sou un gremi, una entitat, un club, una empresa, un grup de música, etc. i teniu ganes de col·laborar amb les famílies amb infants i adolescents amb càncer, posa't en contacte amb nosaltres. Implica't! Junts som més forts!

 


També et pot interessarRep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès