Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Subvenció per al camí de vianants entre Sta Eulàlia i Lliçà d'Amunt

6 Octubre 2016 Redacció:L’alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, va anunciar en el ple celebrat aquest passat dijous que la Diputació de Barcelona havia aprovat una subvenció de 621.152,57 euros per tal de construir el camí de vianants entre Santa Eulàlia i Lliçà d’Amunt. Amb aquest ajut, l’Ajuntament haurà d’aportar 67.292,90 euros per tal de fer realitat, l’any vinent, l’esperada connexió entre aquests dos pobles. El cost total de l’obra serà de 688.445,47 euros.

Bonet també va aprofitar el punt d’informació diversa per explicar que el consistori havia signat un conveni amb laFundació Oncovallès per tal d’aportar 1.000 euros anualsa partir del 2017, que l’Auditoria per conèixer la situació econòmica de l’Ajuntament començaria el 10 d’octubre i que es confirmaven les quantitats econòmiques que la Diputació aportarà durant els propers 4 anys referent a lesMeses de concertació: 180.000 euros per asfaltar diferents trams de carrers, 230.000 per a la rehabilitació del camí entre el camp de futbol i l’Institut, 168.500 per a programes de cohesió social i 100.000 per amortització del deute.

Pel que fa a les mocions, es va aprovar per unanimitat la defensa del dret de les dones al treball en igualtat d’oportunitats, presentada per I-ERC, i el suport als acords de Pau a Colòmbia, presentada pel PSC. La tercera de les mocions, referent a donar suport a les conclusions de la Comissió del Procés Constituent, va comptar amb el suport de tots els grups municipals a excepció del PSC, que hi va votar en contra. A la dreta d'aquesta pantalla pots consultar les diverses mocions que es van presentar durant el ple del dijous.

El ple va servir també per acceptar la renúncia del regidor d’ICV-EUiA, Agustí Gonzalo, que per motius laborals deixa el càrrec. Gonzalo va desitjar “intel·ligència i valentia” a tots els regidors de cara a una etapa política a Santa Eulàlia que considera “molt interessant”. Qui prendrà el relleu del ja exregidor dels verds serà Elvira Mas.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès