Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Pujada del preu de l’ampolla de butà

21 Gener 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: pixabayEncariment del 4,91 % de l'ampolla de butà

L’OMIC informa que el preu oficial de l'ampolla de butà, des del 18 de gener és de 17,75 €, el que suposa un encariment del 4,91 % respecte el preu anterior. 

La bombona de butà tradicional (12,5 quilos) costa a partir del dia 18 de gener, un màxim de 17,75 euros, el que suposa un encariment del 4,91 % respecte al preu de 16,92 euros al què s'ha comercialitzat darrerament.

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor recorda a les persones consumidores d’ampolles de butà que tenen dret a demanar el tiquet de compra. Sempre i quan l’usuari consumidor el demani, els venedors de butà estan obligats a lliurar aquest tiquet. En cas que no se’ls hi lliuri o l’import no es correspongui amb el preu oficial, les persones afectades poden adreçar-se a l’OMIC per tramitar una reclamació.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès