Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Parets i Granollers impulsaran el vehicle elèctric

5 Octubre 2016 Redacció:Parets i Granollers impulsaran el vehicle elèctric l'any vinent en el marc del programa europeu PECT. Aquest va ser un dels temes destacats de la reunió de treball mantinguda ahir al vespre pels equips de govern dels ajuntaments de Parets i de Granollers al consistori paretà. Altres temes tractats van ser la variant de la C-17 i el tercer carril plantejat per la Generalitat, el desdoblament de la R3, la xarxa C-17 i la preservació del medi ambient al territori.

Per a Sergi Mingote, alcalde de Parets, "Granollers, Montmeló i Parets estem avançant en el Pla Director del Circuit per generar economia i ocupació al voltant del món del motor. Un altre dels temes prioritaris avui per al nostre territori és l'aposta per la sostenibilitat i el medi ambient. En el marc del projecte europeu PECT comprarem cotxes, motocicletes i bicis elèctriques per a les flotes municipals i habilitarem nous punts de recàrrega elèctrica".

Per la seva banda, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha recordat que "parlarem i analitzarem l'alternativa a la variant de la C-17 que ens proposa la Generalitat, sense que abandonin la variant. És de vital importància trobar la millor solució a un dels trams actualment més congestionats del país".

La trobada ha servit per tractar altres temes d'àmbit supramunicipal comuns entre les dues poblacions veïnes per tal de trobar sinergies de coordinació.

La reunió ha estat presidida pels dos alcaldes, Sergi Mingote i Josep Mayoral.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès