Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els trens de l'R2 modifiquen el seu recorregut en els pròxims dos mesos i mig i no arribaran al centre de Barcelona

19 Setembre 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: CedidesDes d'aquest dissabte i fins al 10 de desembre, els trens acabaran el seu recorregut a Sant Andreu Comptal i a Montcada i Reixac a causa de les obres que s'estan realitzant a l'estació de la Sagrera

La connexió entre les poblacions del Vallès Oriental i les estacions de tren del centre de Barcelona es veuen afectades en els pròxims dos mesos i mig a causa de les obres que s'estan portant a terme a l'estació de la Sagrera per la construcció d'un nou tram ferroviari de 4,3 quilòmetres.

L'R2 inicia un nou recorregut que començarà i finalitzarà a l'estació de Sant Andreu Comtal i, per tant, no arribaran a les estacions del centre de Barcelona, que s'hi haurà d'accedir amb transbord amb altres línies de Rodalies o bé amb altres transports públics com el metro o el bus.

Per tant, els passatges que vulguin arribar amb tren al centre de Barcelona o a l'aeroport ho podran fer amb:

  • Transbord a l'estació de Sant Andreu Comtal amb la línia 1 de metro. Amb aquest recorregut, es pot arribar fins a Sagrera-Meridiana i connectar amb la línia R3 i R4 de rodalies per arribar a Arc de Triomf, Plaça Catalunya i Sants.
  • Servei de bus llançadora a Sant Andreu Comtal fins a la Sagrera Meridiana. Funciona de 6 a 10 del matí i de 4 a 8 del vespre amb sortides cada 15 minuts.
  • Autobús directe des de Granollers-Centre. De dilluns a divendres, funcionarà, en sentit Barcelona, de 6 a 2/4 d'11 del matí. I, en sentit Granollers, de 7 a 2/4 de 9 de la nit. I els dissabtes, diumenges i festius de 8 a 3/4 d'11 del matí i de 6 a 3/4 de 9 del vespre.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès