Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els Jocs Esportius Escolars tornen al Vallès Oriental amb una participació de 700 esportistes

27 Abril 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: CedidesDesprés d'un curs amb restriccions derivades de la COVID-19, on l'activitat esportiva va ser afectada el Consell Esportiu del Vallès Oriental està realitzant per aquest curs 2021-2022 els Jocs Esportius Escolars del Vallès Oriental.

Prop de 7000 esportistes, han pogut tornar a gaudir de l'esport així com aprendre valors esportius en disciplines esportives en modalitat individual com atletisme cros i pista, bàdminton, escacs, gimnàstica rítmica i patinatge artístic.

Enguany s'ha pogut tornar a celebrar les Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars, la primera convocada va ser la d'atletisme-cros que va tenir lloc a Puig-Reig, on la nostra comarca va estar la de més alta participació entre tots els Consells Esportius de Catalunya aportar una participació en la mateixa de 145 atletes.

L'organització de la Final Nacional de Bàdminton en les seves modalitats d'individual i equips a estat atorgada aquest Consell i tindrà lloc el pròxim 11 de juny al municipi de la Garriga.

Pel que fa als esports d'equip s'ha pogut desenvolupar de nou les lligues de futbol sala, futbol a 7,handbol, i Voleibol amb un augment important en la seva inscripció.

També s'ha pogut restablir l'organització de diferents trobades de promoció esportiva, les quals han estat molt ben acollides per les entitats, escoles i clubs de la comarca.

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya és un programa del Consell Català de l'Esport i la Unió de Consells Esportius de Catalunya i desplegat a la nostra comarca per aquest Consell Esportiu del Vallès Oriental.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès