Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Convocat l'acte de presentació de l'Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya

4 Maig 2021 Redacció: Andrea RodríguezEl proper 6 de maig de 2021 a les 12.00h a Vosseler Abogades (Rambla Catalunya, 98, Barcelona) té lloc l'acte de presentació de l'Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya. L'objectiu d'aquesta associació és combatre les dificultats que, actualment, es troba el futbol modest a nivell socio-econòmic i jurídic-esportiu.

Pel futbol català l'arribada de la Covid-19 ha estat especialment complicat. Per aquest motiu, l'objectiu d'aquesta associació és aconseguir unir forces entre clubs, agrupacions i associacions esportives en una eina comuna. L'acció sindical davant els organismes competents, federacions i institucions dependents, tindrà el compromís de garantir un retorn eficaç en les demandes dels propis clubs associats.

Així mateix, la sessió de presentació serà de manera presencial en un espai a l'aire lliure i en ella, es presentarà la constitució de la Junta Directa de l'Associació, amb representats reconeguts al màxim nivell de tot el territori català. En aquesta presentació de l'ACFAC s'informarà com els clubs es poden afiliar, quines són les finalitats i els reptes de futur. A més, es presentarà de forma oficial la web de l'associació.

Per poder assistir de manera presencial a la presentació, es demana confirmar-ho per mail a info@acfac.cat

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès