Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els alcaldes del Vallès Occidental veuen "impossible" acatar les noves mesures per frenar la covid

13 Juliol 2021 Redacció: Puntvallès

Població: TerrassaEl Consell d'Alcaldies del Vallès Occidental denuncien "la impossibilitat del món local de donar compliment a les noves mesures de la Generalitat" per frenar els contagis de covid.

En una declaració feta després de la reunió d'aquest dimarts, els edils manifesten la necessitat de tenir criteris "clars i únics" pel que fa a la suspensió d'activitats culturals i associatives, així com sobre el tancament de parcs i espais públics, i creuen que "les mesures plantejades a dia d'avui no són suficients per atendre la situació epidemiològica que vivim".

De la mateixa manera, demanen que es reforci l'atenció primària donada la "situació de tensió important", i una major coordinació dels departaments del Govern a l'hora de prendre decisions.

En el comunicat, els alcaldes i alcaldesses també reivindiquen la importància del món local per poder pactar les mesures en què es veuran implicades les corporacions.

"El món local està per col·laborar i per treballar conjuntament amb l'autoritat sanitària competent, que en aquest cas és la Generalitat", assenyala el text.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès