Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament instal·la noves mesures contra les curses il·legals al polígon de Llerona

24 Març 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de Les Franqueses del Vallès

Població: Les Franqueses del VallèsLes mesures s'han basat en la col·locació de tres esquenes d'ase al carrer de Finlàndia i un ressalt al carrer de França

L'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès ha posat en marxa les mesures per fer front a les curses il·legals de cotxes al polígon industrial del Pla de Llerona i ja estan instal·lades. Aquestes actuacions es basen en la col·locació de tres esquenes d'ase, al carrer de Finlàndia, i d'una mitjana tipus ressalt, al carrer de França.

En els últims anys, el fenomen de les curses il·legals de cotxes als polígons industrials ha crescut a diferents punts de la comarca. Alguns caps de setmana s'han detectat concentracions i curses d'aquest tipus als carrers del polígon industrial del Pla de Llerona. Davant d'aquest succés, l'Ajuntament ha hagut de prendre mesures per fer front a aquestes curses il·legals.

Des del dimarts 21 de març, aquestes mesures contra aquestes concentracions ja estan instal·lades i en funcionament. Entre aquestes, hi ha la construcció d'un ressalt al carrer de França, en la cruïlla que l'uneix al carrer de Finlàndia, per reduir l'espai lliure on els cotxes puguin fer virolles.

També s'han col·locat tres esquenes d'ase al carrer Finlàndia per reduir la velocitat a la qual els vehicles poden circular en la recta del carrer, que fa més d'un quilòmetre de llarg. Concretament, les esquenes d'ase es col·loquen una en el tram entre el carrer d'Alemanya i de França, una segona entre els carrers de França i de Gran Bretanya i, la darrera, entre els carrers de Gran Bretanya i de Portugal.

La Policia Local de les Franqueses col·labora amb les policies locals d'altres municipis i amb els Mossos d'Esquadra per aconseguir impedir aquestes trobades itinerants, que poden arribar a concentrar més de 500 vehicles.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

les franqueses del vallès

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès