Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El quiosc de Cardedeu va vendre 15 bitllets del tercer premi de la Grossa de Cap d'Any, el 88158

2 Gener 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides - ACN

Població: Cardedeu



Els propietaris del quiosc van vendre 15 bitllets i els guanyadors rebran 30.000 euros, mentre que el número anterior i posterior estan premiats amb 500 €

El tercer premi de la Grossa de Cap d'Any, el 88158, s'ha distribuït a Cardedeu. La Mónica Pérez i el seu marit són els propietaris del quiosc de Cardedeu que ha venut 15 bitllets amb el 88158, el tercer premi de la Grossa de Cap d'Any.

Des de fa vuit anys, la Mónica Pérez és la propietària del quiosc, situat a la plaça Joan Alsina: "Hem venut 15 bitllets, i creiem que són gent del poble perquè la majoria que venen són del barri, i així ho esperem, gent amb qui ens veiem cada dia per donar-los una alegria", explicava Pérez en declaracions a l'ACN.

"Me n'he assabentat perquè ha vingut un client que ens ha dit que havia tocat el tercer premi" ha assegurat Pérez, qui ha confessat que es trobava treballant en el moment en què s'ha donat a conèixer la notícia.

La propietària ha assegurat que aquest és el premi més gran que han repartit fins ara: "Havíem donat altres premis, però inferiors, aquest és el més gran", declara amb orgull tot i que ella no s'havia quedat amb cap dels bitllets premiats amb el tercer premi. Malgrat tot, se sent satisfeta: "Esperem que hagi tocat a gent que ho necessitin", conclou.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

cardedeu

Guia comercial del Vallès