Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els resultats dels anàlisis fets a la menor de la discoteca Waka no detecten droga al seu organisme

11 Gener 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Sant Quirze del VallèsEls Mossos mantenen la investigació de la denúncia per agressió sexual que va interposar la menor arrel de la difusió del vídeo d'una fel·lació al mig del local, i els resultats dels anàlisis efectuats no detecten droga tres dies després dels fets

Les analítiques que s'han realitzat a la menor que va denunciar una agressió sexual a la discoteca Waka no han detectat cap mena de droga al cos de la jove. Segons ha fet saber TV3, aquestes proves es van fer tres dies després dels fets.

Els Mossos continuen amb la investigació del cas després que es difongués el vídeo a través de les xarxes socials on es veia la menor practicant una fel·lació a un noi, al mig de la discoteca. La jove va denunciar-lo per agressió sexual. A més, els dos menors van denunciar els fets per la difusió de les imatges.

L'advocada de la família de la jove, Laia Serra, ha declarat a TV3 que el fet que no es trobi droga no vol dir que no es tracti d'una agressió. Serra assegura que "tres dies després, de fet, és impossible que s'hi trobessin restes".

La menor va explicar a la seva família que no recordava res del que havia passat i que creia que l'havien drogat. "La majoria de substàncies tòxiques que permeten determinar la seva presència desapareixen en poques hores, tant en sang com en orina", apunta l'advocada.

Serra afegeix que "en els supòsits de submissió química, no només es tracta d'ingesta de drogues, de tòxics, sinó que en la majoria de casos estem parlant d'una ingesta d'alcohol".

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant quirze del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès