Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'Ajuntament de Sabadell instal·larà separadors a la carretera on van morir 2 persones en un accident de trànsit la setmana passada

23 Gener 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides - ACN

Població: SabadellLa zona està en fase de remodelació urbanística en el marc de la creació del Portal Sud i es preveu que el consistori instal·li els elements per diferenciar els sentits de circulació i evitar més accidents

L'Ajuntament de Sabadell assegura que s'instal·laran elements separadors a la BV 1414 per diferenciar els sentits de circulació a la carretera de Bellaterra i augmentar la seguretat per reduir el risc de sinistralitat.

Segons avança Nació Sabadell, la decisió del consistori s'emmarca dins del pla de reordenació urbanística del Portal Sud, un projecte que s'ha adjudicat, però que encara no s'ha definit. La voluntat d'aquest pla recau en reconvertir l'accés a la capital vallesana per la Gran Via a partir de la instal·lació de pilons que separarien els carrils per ambdós sentits.

En aquest accés de la carretera BV-1414 hi van morir divendres passat un home de 37 anys i una menor de 13 en un accident de trànsit quan un turisme va envair el sentit contrari i va xocar frontalment amb una furgoneta.

Des del 2017 fins ara, un total de quatre morts han estat causades per diferents accidents de trànsit en aquest tram de carretera.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès