Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

ERC de Sabadell proposa al Centre d'Esports una taula que recondueixi el desencontre amb el govern i bastir un nou marc de suport institucional

3 Juny 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: SabadellEsquerra Republicana Sabadell proposa al Centre d'Esports Sabadell una taula bilateral club-Ajuntament amb presència dels sis grups municipals per resoldre el desencontre generat pel "comunicat desafortunat i inoportú" emès ahir pel govern local i per bastir un nou marc de suport institucional que permeti a l'entitat tornar a la lliga Smartbank (Segona A), d'on acaba de baixar.

Els republicans defensen que aquest nou marc de relacions facilitarà la sortida a la "situació anòmala" generada per la "gestió inhàbil" i la "comunicació preocupant" realitzada per l'executiu municipal, que va emetre ahir un "comunicat desafortunat i inoportú". El partit ha plantejat la proposta al club en una reunió que es va fer ahir al matí a la Nova Creu Alta.

Reunió CES-ERC a la Nova Creu Alta

Han assistit a la reunió, per Esquerra Republicana, el portaveu a l'Ajuntament, Gabriel Fernàndez; el president de la secció local, Santi Valls, també regidor, i el representant republicà al Consell Municipal de l'Esport i exdirectiu arlequinat Salvador Gamell, i, pel Centre d'Esports Sabadell, la vicepresidenta, Ana Navés, i el director general, Bruno Batlle.

Foc nou i consens per tornar a Segona A

El portaveu d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernàndez, ha afirmat que "cal, simplement, donar compliment a la moció aprovada el 2016, que va rebre el suport de la pràctica totalitat dels grups: el club representa i promou la ciutat, en duu el nom arreu, i l'Ajuntament s'hi va comprometre a donar-li 'assessorament, mediació i suport' per 'contribuir a garantir-ne la viabilitat econòmica'. Així mateix, Gabriel Fernàndez segueix dient que "com a principal grup de l'oposició municipal, Esquerra Republicana hem pres la iniciativa per reconduir i revertir una situació anòmala generada per una gestió inhàbil i una comunicació preocupant per part del govern local, que no ha estat a l'altura de la institució i que no la representa: ni ens interpel·la ni ens concerneix. Davant d'un comunicat desafortunat i inoportú, que hem llegit amb tristesa, el nostre deure, la nostra responsabilitat com a Govern Republicà és avui exercir aquesta mediació".

Fernàndez també ha volgut esmentar que "aquest és un tema de ciutat. L'Ajuntament som tots: som 27 regidors. I avui sentim que hem d'actuar en nom de la institució. Cal un nou marc de relacions, una tula bilateral Ajuntament-club amb membres dels sis grups municipals que treballi en un nou pacte que faci evident i efectiu el suport institucional que el Centre d'Esports necessita i reclama per poder lluitar amb garanties per tornar a Segona A. Hem sentit en roda de premsa del president Esteve Calzada en què demanava un pacte de ciutat, proposta que recollim: demanem al govern que convoqui aquesta taula. Passa en altres municipis i ha de poder passar, també, a Sabadell. Fem que passi. O ho fem tots junts o no passarà. Hi hem de ser tots. Emprenguem el camí que permeti al club assolir els seus objectius esportius, que són, també, en definitiva, els de la ciutat".

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès