Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Denuncien un home a Sabadell per volar un dron per sobre del límit i interferir en la trajectòria d'un helicòpter policial

19 Maig 2022 Redacció: ACN - Sabadell

Imatges: Cedides

Població: SabadellL'aeronau dels Mossos van haver de fer una maniobra evasiva quan s'aproximava a l'aeroport de Sabadell

clinica dental artis-sabadell

Els Mossos d'Esquadra van denunciar l'11 de maig un home que va fer un vol amb dron a una alçada superior a la permesa i va interferir en la trajectòria d'un helicòpter policial. Aquell dia, quan un dels helicòpters dels Mossos tornava d'un servei i començava la maniobra d'aproximació a l'aeroport de Sabadell, es va trobar amb un dron volant per sobre de l'aeronau policial. El pilot de l'helicòpter va haver de fer una maniobra evasiva per ampliar la distància de seguretat amb el dron i tot seguit va buscar la persona que dirigia l'aparell. Un cop localitzada, la mateixa tripulació de l'helictòpter va aterrar per identificar-la.

El vol del dron tenia els permisos per operar a la zona però va superar amb escreix l'alçada màxima legal permesa per aquestes aeronaus, que està fixada en 120 metres d'alçada sobre el terreny. Ara, els Mossos informaran dels fet a l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA), que és l'autoritat competent en la matèria. El pilot podria ser sancionat amb una multa d'entre 60 i 225.000 euros.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès