Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

AMPLIACIÓ: Iceta replica dient que no té “problemes de nàusees” pel suport de partits com Bildu al pressupost de l'Estat

12 Novembre 2020 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Aiguafreda



Miquel Iceta, el primer secretari del PSC, ha afirmat que a ell no li produeix "problemes de nàusees" degut al suport dels partits com és Bildu als pressupostos generals de l'Estat. La resposta al president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, que va afirmar el suport de la formació independentista basca li genera molèsties d'aquest tipus. Va ser a l'acte de Granollers on Iceta va voler rememorar que al País Basc "abans hi havia terrorisme, i ara no", i demana "superar ferides el passat" per així poder mirar cap al futur. D'aquesta manera, veu que quants més suport tinguin el comptes, és millor, i retreu que formacions amb major representació al Congrés dels Diputats com el Partit Popular puguin aplicar estratègies més de caire partdista que de país. 

Així, Iceta va comentar en un to de broma, que no "tenir problemes de nàusees que  requerexin un procés farmacològic" i, considera que els partits que vulguin sumar-se al suport als pressupostos tenen la seva benviguda. "Al País Basc hi havia terriorisme, i ara no", assenyala destacant que hi ha partits polítics bascos que es volen comprometre en l'aprovació dels comptes. D'aquesta manera, confia que altres forces, com és el cas del PNB, els socialistes o Podem del País Basc, es sumin a la llum verda. "Hem de trobar maneres de superar les ferides del passat i mirar al futur" ha esmentat. Per aquests motius, també demana que les forces de major representació del Congrés dels Diputats que s'hi sumin, deixant de banda el discurs partidista. 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

aiguafreda granollers

Guia comercial del Vallès