Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Assalten el cotxe del candidat a alcalde de l'Ametlla del Vallès, del partit "Ametlla't", i li deixen una nota amenaçadora

3 Maig 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides - ACN

Població: L'Ametlla del Vallès



Jan Santaló ha trobat el paper al seient del conductor i taques de sang en documentació extreta de la guantera

Jan Santaló, actual alcalde de l'Ametlla del Vallès i quart tinent d'alcalde de Barcelona, ​​va denunciar aquest dimarts als Mossos d'Esquadra el robatori del cotxe i la troballa d'una nota amenaçadora en el seu interior.

Santaló és professor d'economia en la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona. En sortir de classe, es va descobrir una finestra d'automòbil trencada i es va obrir la guantera per a revelar documents que s'havien extret, un dels quals estava tacat de sang. Va descobrir una nota en el seient del conductor que deia: "Et tindrem por", per la qual cosa va denunciar el fet en la comissaria de Granollers. Espera que el misteri d'autoria en el seu entorn pugui resoldre's amb la mostra genètica extreta de la taca de sang.

L'agressor o agressors van ingressar a l'automòbil trencant la loneta posterior esquerra, i d'allí van ingressar a la guantera, on van sostreure alguns documents de l'automòbil i inicialment van extraviar un rebut d'assegurança que pertanyia al propietari.

En declaracions a l'ACN, Santaló ha assenyalat: "Quan vaig trobar el cotxe vaig ser a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Granollers, on la policia científica ha pres mostres de la sang trobada i de la nota. El que apunten és que Difícilment la persona que ho ha trobat De fet, no buscava gens de valor, de fet no s'han emportat res".

Aquest fet planteja la possibilitat que es tracti d'algú pròxim al regidor o amb qui hagi tingut una relació estreta, encara que es nega a comentar públicament a ningú perquè l'assumpte encara està baix recerca i de moment no hi ha proves concloents. No obstant això, ara caldrà esperar els resultats de les proves primàries.

Santaló explica: "Es tracta de la mostra de sang i les empremtes dactilars, per a diferenciar-les de les meves, i es preveu que triguin dies".

Per a assegurar-se que no s'havia instal·lat cap dispositiu de rastreig, els agents també van inspeccionar el cotxe.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

l'ametlla del vallès

Guia comercial del Vallès