Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Àlex Sastre esdevé el cap de llista de Junts per Granollers per a les eleccions municipals de 2023

17 Octubre 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Granollers



Sastre ha estat proclamat cap de llista en obtenir l'aval majoritari de l'agrupació local després que cap candidat hagi presentat cap altra candidatura per liderar la llista

Junts per Granollers ha proclamat Àlex Sastre cap de llista per tornar a encapçalar les eleccions municipals de 2023, previstes i programades pel diumenge 28 de maig.

Sastre ha quedat proclamat amb el suport majoritari de l'agrupació local després que cap altre candidat hagi presentat al procés una candidatura per liderar la llista.

Àlex Sastre, cap de llista per tercera vegada consecutiva

Nascut a Granollers el 1983, Sastre està casat i és pare de dos fills. Llicenciat en química, és professor i es dedica a la política des de l'any 2011 en què va ser elegit regidor a l'Ajuntament de Granollers. Des de llavors ha estat cap de llista dues vegades, a les eleccions del 2015 i a les del 2019, i ara repetirà procès per tercera vegada consecutiva amb les de 2023. 

Des del mes de juny del 2021, combina la seva activitat municipal a la nostra ciutat amb el càrrec de director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, direcció general adscrita al departament d'Afers Socials.
Amb la proclamació d'Àlex Sastre, Junts ja té designats 28 candidats i candidates a 39 dels municipis que integren el Vallès Oriental.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Guia comercial del Vallès