Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Prop de 400 persones van participar en la Caminada Solidària de l'Associació Protectora d'Animals de Parets

21 Novembre 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Associació Protectora d’Animals de Parets

Població: Parets del VallèsLa passejada es va celebrar el 20 de novembre i la sortida es va fer des del Pavelló Municipal

L'Associació Protectora d'Animals de Parets del Vallès va organitzar, el passat 20 de novembre, la 7a edició de la Caminada Solidària de la Protectora del municipi. La sortida es va fer des de Pavelló Municipal, passant pel carrer Riera Seca, el carrer El Farell, el camí de Can Serra, avinguda Lluís Companys i altres indrets del municipi.

La regidora de Benestar Animal, Laura Lozano, destaca que "estem molt contents de la participació que ha tingut la 7a Caminada Solidària com cada any. La passejada es tracta d'un acte solidari de l'Associació Protectora d'Animals per recaptar diners i per ajudar a contribuir a la fantàstica tasca que fan els voluntaris de l'entitat pel nostre poble".

El president de l'Associació Protectora d'Animals de Parets, David Nocelo, apunta que "estem sorpresos, perquè l'any passat va ser un èxit, però aquest any ens hem superat, cada any anem millorant. Ha sigut un espectacle, ha vingut molta gent i molts gossos i hi ha hagut un ambient magnífic durant tota la jornada".

El preu solidari de la caminada va ser de 6 euros i les imatges es poden consultar al perfil Flickr de l'Ajuntament de Parets del Vallès.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

parets del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès