Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La colla del Ball de Gitanes de Parets, rep el reconeixement 'Grup de l'any 2022' als premis Adifolk

2 Desembre 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de Parets

Població: Parets del VallèsEl premi es va entregar el 26 de novembre a la gala organitzada per l'Associació per a la Difusió del Folklore, a Balaguer, on la colla els Manyacs de Parets també va estar nominada

La colla del Ball de Gitanes de Parets va ser reconeguda el 26 de novembre, a Balaguer, amb el premi Grup de l'any 2022 de l'Associació per a la Difusió del Folklore (Adifolk), en el marc de la 5a Gala Adifolk. L'entitat organitzadora va premiar l'associació paretana per la seva participació enguany a la 50a Jornada Internacional Folklòrica (JIF) de Catalunya amb el grup Detelini de Bulgària, a la 1a Festa Infantil de la Cultura Catalana InCulCat a Capellades i al 34è Aplec Internacional d'Elvas (Portugal).

La Gala d'Adifolk és una festivitat anual que té per objectiu mostrar el reconeixement a un grup, a una federació i a una personalitat que hagi destacat en el camp cultural durant l'any. Enguany, el premi a grup va ser per la colla del Ball de Gitanes de Parets, el de federació va ser per la Federació Catalana d'Entitats Corals i el de personalitat pel Grup de Sardanistes de Girona. A més, la celebració del 26 de novembre també va servir per anunciar que el 35è Aplec Internacional 2023 tindrà lloc a la ciutat austríaca de Villach.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

parets del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès