Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Troben desenes de xais enterrats en fosses a la zona de barraques de Montcada on hi havia l'explotació il·legal

14 Juliol 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Montcada i ReixacLa policia investiga la zona per trobar més evidències. Els animals vius ja han estat traslladats a un espai municipal

clinica dental artis-sabadell

El passat divendres la Policia Local de Montcada i Reixac va trobar una explotació clandestina de 301 caps de bestiar en una zona de barraques a Montcada, la qual ha permès descobrir desenes de xais enterrats a fosses comunes prop de la zona.

La investigació, en què participen agents del Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) de la Guàrdia Civil, ha permès descobrir els animals enterrats a la zona. "No ens havíem trobat mai amb un cas així en aquesta zona, com a Policia Local no consta que hi hagués activitat ramadera", explica Serratusell.

En els darrers dies, s'havia registrat un alt volum de vehicles estacionats al voral de la carretera, més del que és habitual al voltant de les barraques. Amb l'avís que van rebre els agents policials, es va procedir a inspeccionar l'espai, amb la trobada de centenars d'animals que es trobaven en males condicions, alguns dels quals estaven lligats i per ser venuts.

De fet, en el moment d'arribada dels agents, tot i no poder interceptar el camió que havia marxat amb part dels animals, sí que van interceptar vehicles que en duien al seu interior. La resta de xais van ser traslladats a un espai municipal, que va quedar precintat.

La investigació, que ha permès detenir cinc persones com a responsables de l'explotació il·legal i se'ls acusa d'un presumpte delicte contra la salut i maltractament animal, encara continua oberta.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

montcada i reixac


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès