Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Vicenç Moretó, de Mollet a barber de la selecció espanyola al Mundial de Qatar

22 Novembre 2022 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: Barberia Vicenç Moretó

Població: Mollet del VallèsVicenç Moretó s'encarregarà d'arreglar els cabells dels futbolistes que han estat convocats per disputar la competició mundialista

El barber i molletà Vicenç Moretó va ser escollit com a barber de la selecció espanyola de futbol per al Mundial de Qatar que ha començat a disputar-se aquest 20 de novembre. Moretó acompanyarà a la selecció nacional a la competició mundialista i serà l'encarregat d'arreglar i tallar els cabells als jugadors nacionals a la cita mundialista.

Amb una trajectòria professional de més de 30 anys d'experiència, el de Mollet va ser reconegut com a millor barber de l'Estat el 2014 i és el propietari de la Barberia Vicenç Moretó de Barcelona i de la Barberia del Norte de Bilabo. Ara bé, no se l'ha escollit només per això, sinó perquè Artero, una empresa que fabrica estris i material de perruqueria des de 1909 i de la qual el molletà és ambaixador, és un dels col·laboradors oficials de la selecció i el va proposar per fer aquesta feina.

Segons ha explicat a Betevé, considera aquest nomenament el reconeixement a la seva trajectòria professional: "Després que la federació comprovés el meu treball, van acceptar", ha declarat el barber. 

Moretó viatjarà a Qatar amb la selecció el 28 de novembre, entre el partit que Espanya ha de jugar amb Alamània (27 de novembre) i el que ha de disputar amb el Japó (1 de desembre), i tornarà a terres catalanes l'1 de desembre.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès