Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Mollet participa en el Gran Recapte dels Aliments per donar suport a la campanya solidària i busca voluntaris per la recollida

9 Novembre 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Mollet del VallèsEl Mercat Municipal de Mollet participarà per tercer any consecutiu al Gran Recapte dels Aliments en una campanya solidària de recaptació d'aliments que es farà el divendres 25 i el dissabte 26 als diferents comerços de la ciutat

Per tercer any consecutiu, el Mercat Municipal de Mollet del Vallès participa en el Gran Recapte dels Aliments. Un any més, l'Ajuntament de Mollet del Vallès col·labora i dona suport logístic a Càritas i a la Fundació Banc dels Aliments en aquesta campanya solidària sumant-se també a la crida per demanar voluntaris i voluntàries. La recollida d'aliments es durà a terme el pròxim divendres 25 i dissabte 26 de novembre a diferents comerços i superfícies de la ciutat. A les parades del Mercat Municipal es podran fer donacions monetàries del 21 al 26 de novembre.

De nou, els aliments frescos i proteics, com els ous, la carn, el peix, l'aviram i, també les fruites, són els més necessaris.

Els establiments participants a Mollet del Vallès són: Aldi, Bonpreu - Esclat de Can Borrell, Bonàrea, Caprabo, Condis i Sorli – Discau.

En aquests establiments hi hauran voluntaris, identificats amb armilles del Banc d'Aliments, durant els dos dies de 9 a 21 h, en torns de 4 hores. Amb el que es reculli, s'ompliran les banyeres de cartró disposades a les sortides.
Per aquesta tasca, es fa una crida al voluntariat per ser presents en aquests torns: de 9 a 13 h, de 13 a 17 h i de 17 a 21 hores.

Les persones interessades es poden inscriure al web www.granrecapte.com

Ana María Díaz Aranda, regidora de Serveis Socials, ha manifestat que "l'Ajuntament dona suport constant al Banc d'Aliments per garantir l'alimentació d'aquelles famílies que més ho puguin necessitar. I així ho continuarem fent per convicció i per responsabilitat social" afegint que "Mollet sempre ha estat un poble solidari. Una solidaritat que els molletans i les molletanes han posat encara més de manifest en aquesta època de dificultats que ens està tocant viure, i un any més, segur que farem que aquesta flama segueixi ben viva".

Un any més, l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya també col·laborarà i donarà suport logístic per ajudar a emmagatzemar els aliments recollits.

Tota la informació i les formalitzacions de les donacions online a: www.granrecapte.com

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès