Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L’Ajuntament de Mollet obté la certificació Biosphere i el reconeixement com a Punt d’Informació Turística

10 Maig 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Mollet del VallèsEl 6 de maig, Encarna Ortiz, regidora de Turisme Promoció, va recollir la certificació Compromís Biosphere que reconeix Mollet del Vallès com a destinació turística sostenible, dins la marca Costa Barcelona

El lliurament va anar a càrrec d'Emilio Cordero, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental. També hi varen assistir Àlex Valiente, conseller de Turisme del Consell Comarcal, i Soledad Bravo, gerent de Turisme de la Diputació de Barcelona. Enguany, Mollet ha estat una de les destinacions de Catalunya que han obtingut el distintiu.

El Mercat Municipal de Mollet també ha assolit, enguany, la certificació com a empresa. I, el Museu Abelló i la Casa del Pintor, que ja les tenien, les han renovat.

En el mateix acte, l'Ajuntament de Mollet del Vallès també va rebre el reconeixement com a nou Punt d'Informació Turística (PIT).

Turisme Responsable Biosphere

Biosphere és un instrument internacional de turisme sostenible que garanteix l'existència d'un compromís i una aposta per la millora contínua amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides.

Les empreses i destinacions reconegudes amb Biosphere, com ara l'Ajuntament de Vallès, el Mercat Municipal, el Museu Abelló i la Casa del Pintor, promocionen un turisme que dona suport a la protecció dels ecosistemes, la pau i l'intercanvi cultural, la reducció de les desigualtats i la lluita contra el canvi climàtic; en definitiva, que fomenta la sostenibilitat, des d'una perspectiva global i integradora.

Per la regidora de Turisme i Promoció de la Ciutat, Encarna Ortiz, "aquest és un reconeixement a la bona pràctica en la gestió turística de l'Ajuntament de Mollet, que ens encoratja a continuar treballant en aquesta línia per recuperar un sector que ha patit molt els darrers anys, però que sortirà enfortit gràcies a l'esforç per desenvolupar accions i sinergies que potenciaran el nostre territori, amb una mirada innovadora del turisme que volem per a la nostra ciutat".

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès