Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Josep Monràs: “Soc un enamorat de Mollet i em sento orgullós d’haver-ne estat el seu alcalde"

2 Juny 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Mollet del Vallèsclinica dental artis-sabadell

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha explicat en una roda de premsa a la sala de plens de l'Ajuntament que la decisió de renunciar a l'Alcaldia "no és una cosa d'avui per demà i ara és un bon moment per fer el relleu; un moment tranquil i serè un cop superada la pandèmia". Monràs ha afegit que 18 anys "són molts", però que continuarà treballant per "la meva ciutat" com a regidor. Ha deixat clar que "soc un enamorat de Mollet i em sento orgullós d'haver-ne estat el seu alcalde".

Josep Monràs ha fet la compareixença acompanyat de tot l'equip de govern a qui els hi ha "agraït" la seva feina durant aquests darrers tres anys. També ha tingut paraules d'agraïment cap a tots els regidors i regidores que l'han acompanyat al llarg dels 18 anys com a alcalde de la ciutat. "Aquest Ajuntament disposa de més de 400 servidors públics que han estat capaços d'ajudar i de posar en marxa les propostes de l'equip de Govern i transformar-les en realitats", ha afegit.

Monràs també ha explicat que se'n va "tranquil" perquè "he servit a la ciutat i he actuat de la millor manera possible. Durant aquests 18 anys, el cap, el cor i el cos han treballat d'una manera equilibrada per posar en marxa els projectes i transformar la vida del conjunt de molletans i molletanes".

L'encara alcalde de Mollet continuarà vinculat a la ciutat com a regidor i com a diputat de l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona.

La renúncia de Josep Monràs es farà efectiva el divendres dia 3 de juny en un ple extraordinari a les 19:00 h. El ple d'investidura de la nova alcaldessa se celebrarà divendres 10 de juny.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès