Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Comencen les obres d’instal·lació dels mòduls provisionals a l’Escola d’Educació Especial Can Vila

2 Agost 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Mollet del VallèsEl passat divendres van començar les obres d'instal·lació dels dos mòduls a l'Escola d'Educació Especial Can Vila amb una durada aproximada de set setmanes. Es tracta d'una instal·lació provisional per aquest curs perquè els 70 alumnes del centre no hagin de marxar a un altre espai sense un termini determinat de tornada a la normalitat, tal com proposava el Departament d'Educació.

L'Ajuntament i la direcció de l'escola es van reunir amb l'AMPA per explicar totes les actuacions que s'han realitzat fins al moment i poder començar les obres amb la màxima celeritat possible. Fins al dia d'avui, les actuacions dutes a terme han consistit en l'elaboració del projecte executiu (projecte d'implantació dels mòduls, definició de l'obra civil i les connexions necessàries de serveis), l'estudi topogràfic per la mesura del terreny i l'estudi geotècnic per analitzar la qualitat del sòl. També s'ha procedit a la recerca de l'empresa constructora que pogués fer l'obra civil i l'empresa subministradora de mòduls, mitjançant l'activació de tot el procediment de declaració d'emergència prevista a la llei de contractes.

El cost total per elaborar el projecte, l'obra civil, la instal·lació i el lloguer dels mòduls suposa una despesa total per aquest any 2022 de 617.934,84 €.

L'Ajuntament de Mollet i la direcció de l'escola també treballen amb totes les alternatives possibles per tal de garantir l'inici del curs de tot l'alumnat a Can Vila.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès