Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Alexia Putellas renuncia a que el camp de futbol de Mollet porti el seu nom

15 Desembre 2021 Redacció: Puntvallès

Imatges: CF Mollet

Població: Mollet del VallèsLa mateixa Alexia Putellas ha comunicat que renuncia a què el Camp de Futbol Municipal porti el seu nom, donat que els Germans Gonzalvo també van ser uns referents del FC Barcelona –el seu mateix equip.

Aquesta decisió ha estat comunicada per la mateixa Putellas a l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, dies després d’acceptar la proposta que Monràs li va realitzar abans de fer-se pública i que també estava consensuada amb l’equip de futbol CF Mollet UE.

Durant les converses mantingues amb la jugadora molletana sempre ha agraït la proposta de canvi de nom així com d’atorgament de la distinció cívica “Per Mollet”.

Igualment, sí que continua endavant el atorgament a la futbolista molletana amb la distinció cívica “Per Mollet”, en el proper Ple Ordinari que se celebrarà dilluns 20 de desembre, en reconeixement a tots els seus mèrits esportius.

L’alcalde Josep Monràs ha mostrat el seu respecte a la decisió final d’Alexia Putellas i ha comunicat que des de l’Ajuntament “continuem treballant per preparar un gran acte de ciutat, quan l’agenda de l’Alexia ho permeti”.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès