Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Més de 500 Escoltes Catalans acamparan a Corró d'Amunt aquest cap de setmana en una nova trobada

10 Maig 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Les Franqueses del VallèsLa trobada se celebra cada 3 anys amb finalitats educatives i, en aquesta ocasió, participaran 400 infants escoltes de 6 a 9 anys, acompanyats de més de 120 caps

Aquest cap de setmana, 14 i 15 de maig, 400 infants d'entre 6 i 9 anys (follets) acompanyats de 110 caps (joves educadors i educadores voluntàries) acamparan a Can Puigoriol Xic, a Corró d'Amunt, per celebrar una trobada escolta. L'acampada de follets d'Escoltes Catalans, anomenada Folleteda, té lloc cada tres anys i s'organitza per treballar un aspecte pedagògic concret i fomentar la coneixença entre infants d'agrupaments d'arreu de Catalunya.

La Folletada, com totes les trobades d'Escoltes Catalans, té una finalitat pedagògica. En aquesta ocasió es treballarà la identificació i gestió de les emocions, aspectes clau en el desenvolupament dels infants. Per facilitar aquest treball pedagògic les caps han creat una ambientació al voltant d'un famós circ que, després d'aturar la seva activitat per la pandèmia de la Covid-19, intenta reprendre la seva activitat sense èxit i es veu obligat a tancar. Durant l'últim espectacle de comiat, els follets ajudaran a tot l'equip artístic a trobar una sortida i evitar el tancament definitiu.

Tot i que la Folletada tindrà lloc els propers 14 i 15 de maig, ja fa setmanes que les unitats de follets dels agrupaments s'estan preparant per a la trobada amb dinàmiques prèvies. Pel que fa a les caps, han estat fent feina en l'organització i preparatius des de l'inici del curs.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

les franqueses del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès