Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El club Karate Nokachi de Les Franqueses obté 2 medalles en el Campionat d'Espanya

30 Març 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Les Franqueses del Vallès

Rodrigo Rodríguez va aconseguir la medalla de plata i Andrea Fernández, en el seu debut en una nova categoria, va emportar-se la de bronze

El passat cap de setmana 25, 26 i 27 de març va tenir lloc, a la ciutat de Villamediana de Iregua (Logroño), el campionat d'Espanya absolut de karate.

El club franquesí va desplaçar representant a la selecció catalana de karate a (Rodrigo Rodríguez, Alba Company, Iona Lobato, Noelia Balaguer i Andrea Fernández).

L'actuació de tots ells va ser de bona qualitat, destacant els dos pòdiums obtinguts per Rodrigo Rodríguez, medalla e plata en la modalitat de kumite -84 kg, i la medalla de bronze per Andrea Fernández debutant en la categoria de kumite sènior +68 kg.

També destacar la gran actuació de tots ells en la competició de kumite equips tant en masculins com en femenins.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental