Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Núria Conangla, cantant de La Garriga, presenta el seu nou single, ImPossible

9 Febrer 2022 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: Cedides

Població: La GarrigaLa cantant de la Garriga, Núria Conangla, presenta el seu nou treball discogràfic

La Núria Conangla és una artista nascuda a la Garriga que s'ha donat a conèixer com a cantant a través de la plataforma de "YouTube", on feia 'covers' amb el seu violoncel. La seva trajectòria va arrencar el passat mes de maig quan va publicar el seu primer single "Fuck Likes". Ara estrena una nova cançó, "ImPossibe", que va sortir el passat 23 de gener amb la col·laboració de la Discogràfica Música Global.

La cançó ens relata la relació clandestina que té una noia amb un noi que ja té parella. El fil musical ens explica que estan molt bé junts, però que ha arribat el moment en què ella ja no vol continuar sent l'amant ni haver-se d'amagar. Per aquest motiu, farà triar al noi sobre què vol fer; si continuar amb la seva parella o quedar-se amb ella.

Per altra banda, Conangla ha volgut combinar diversos estils, amb un toc de pop electrònic. A més, la cantant volia que es pogués ballar al videoclip i així ho ha plasmat amb un grup de ballarines que acompanyen la coreografia.

Núria Conangla, tal com va dir a una entrevista a Ràdio Palafrugell, detalla que la cançó va néixer a l'estiu passat i que en una setmana va tenir molta inspiració per tancar la primera versió. Amb el nom d'ImPossible, permet remarcar que allò que pot semblar difícil d'aconseguir, pot tenir possibilitats d'esdevenir una realitat. Amb aquesta idea, Conangla i el seu equip han jugat amb el títol de la cançó, amb la 'P' majúscula -dins de l'impossible, també hi ha el possible, que també és un joc de paraules de l'anglès "I'm possible" ("sóc possible").

A més, ha comptat amb la participació de l'artista de l'Hospitalet de Llobregat, Suzanna, que ha decidit col·laborar i cantar una estrofa de trap. La participació que hi fa la cantant de reggae-dub, Suzanna, fa una volta a la cançó prenent un estil que no li és habitual. L'artista aporta una estrofa més agressiva: "tu no ets Patrick Swayze i això no és Dirty (Dancing)".

La producció compta amb el mateix equip que "Fuck Likes"

Després de la bona rebuda del seu primer single, la Núria Conangla ha volgut comptar amb el mateix equip de producció que va tenir en la passada gravació.

El videoclip ha estat produït i dirigit per Miki Tejero i Joan Edo, que han focalitzat el vídeo en la coreografia que acompanya les dues cantants. La mescla musical d'"ImPossible" ha estat a càrrec d'Àlex Carretero (Dept. 17 Studio); la producció musical ha estat dirigida per Iñaki Marquiegui i la masterització ha estat a càrrec de Chris Gehringer, que ha treballat amb grans artistes reconeguts com Lady Gaga, Rihanna, Dua Lipa o BTS.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

la garriga


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès