Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Un foc a Granollers crema dues hectàrees de camps de blat i matolls secs

17 Juny 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Granollersclinica dental artis-sabadell

Un incendi entre Palou i la serra de Llevant, a Granollers, ha cremat dues hectàrees, aproximadament, de camps i matolls secs aquest dijous a la tarda. 

Segons informen les dotacions, els bombers van rebre l'avís del foc sobre les 18:30 h i, amb el suport de cinc vehicles i efectius de l'ADF l'Alzina, Montseny-Congost i la Conreria, poc abans de les 20:00 h el foc s'havia donat per estabilitzat. Tanmeteix, per seguretat i prevenció, la zona s'ha remullat per evitar revifalles. 

Podeu veure el vídeo del foc aquí

Amb aquest foc, ja són tres els que la comarca del Vallès Oriental ha protagonitzat aquesta setmana, com el de l'ermita de Santa Justa, a Lliçà d'Amunt, el dimecres a la tarda. Durant la matinada, hi va haver un altre foc al camp de cereals que hi ha a la zona de Gallecs, a la carretera C-155 entre Granollers i Sabadell i, finalment, el dimarts hi va haver un altre a Santa Agnès de Malanyanes.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès