Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Granollers acollirà l'11a edició del Fantàstik, el Festival de Cinema Fantàstic i de Terror

4 Novembre 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: GranollersAmb el lema "Hi vull creure", el Fantàstik de Granollers presenta una programació de 5 llargs, 17 curts i exposicions per tota la ciutat entre el 17 i el 20 de novembre

Del 17 al 19 de novembre, Granollers acollirà l'11a edició del Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Granollers. La programació d'aquesta nova campanya està formada per 5 llargmetratges i 17 curts.

Tanmatix, el dissabte 19 de novembre també s'han programat els Premis Fantàstik MAC amb el concurs internacional de curtmetratges, conjuntament amb el Mercat Audiovisual de Catalunya.

La programació del Fantàstik la formen títols que han picat a les portes de grans festivals com el Festival de Sitges o el Festival de San Sebastián; com la preestrena d'Irati, l'últim film guardonat a Sitges del basc Paul Urkijo Alijo o també Mantícora, de Carlos Vermut, amb un únic passi exclusiu el diumenge dia 20. A més a més, també hi haurà dos llargmetratges d'animació: el primer per a un públic més infantil, 'La llegenda del llibre segellat', de Wang Suchen, i la segona, més atrevida i adulta, l'última obra d'Alberto Vázquez, 'Unicorn Wars'. En últim lloc, també es projectarà una gran troballa del Festival de Sitges, la pel·lícula coreana 'Project Wolf Hunting' de Kim Hong-su.

A banda dels llargmetratges, també s'han seleccionat 17 curts de les 500 propostes rebudes pels Premis Fantàstik MAC, la secció competitiva del festival que s'organitza conjuntament amb el Mercat Audiovisual de Catalunya. Es donaran dos premis, el Premi del Públic i el Premi del Jurat Oficial, que aquest any estarà format per Gloria Fernández, editora a CineAsia, David Casademunt, director d'El Páramo, Hugo Cobo, director del Fantboi i Sabina Pujol, programadora del B-Retina.

A partir d'avui, ja es podran adquirir les entrades a través de la pàgina web del Cinema Edison de Granollers i també l'abonament complet, que inclou tota la programació de llargs i curts per 30 euros.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès