Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Fraikin BM Granollers es converteix en subcampió de la Copa del Rei i dona un bon esglai al Barça

28 Març 2022 Redacció: Yaiza Miranda

Imatges: Cedides

Població: Granollers

El conjunt granollerí va dominar la primera part i va aconseguir posar entre les cordes al Barça fins a l'últim minut

El poliesportiu Municipal Fernando Argüelles va viure ahir una de les finals de la Copa del Rei més intenses i igualades. Tot i que el BM Granollers va ser qui va dominar la primera part, el Barça es va vestir de gala i va donar la volta al partit a la represa per endur-se la novena Copa consecutiva.

El Fraikin Bm Granollers es va plantar a la final de la Copa del Rei després de superar al BM Huesca en un partit en què els jugadors de Granollers van haver de treballar fins al final.

El conjunt vallesà arribava al partit amb les piles poc carregades després d'haver afrontat tres partits en tres dies seguits per aconseguir el bitllet a Antequera i disputar la final de la Copa del Rei davant el F.C. Barcelona Handbol. El desgast físic que han patit els jugadors d'Antonio Rama durant aquests tres dies ha estat un factor determinant en els minuts finals del partit.

La diferència entre el Barça i la resta dels seus rivals en la Lliga Sacyr ASOBAL és menor. El Fraikin Granollers ja ho va fer visible fa tres setmanes en lliga, i ahir va deixar clar, un cop més, que és capaç de plantar cara als blaugranes.

La gran actuació del BM Granollers a la primera part va posar entre les cordes al Barça, qui va haver de refer-se i capgirar el marcador (11-15) a la mitja part. L'empenta vallesana va estar guiada per un Pol Valera molt encertat de cara a porteria i una actuació defensiva brillant de tot l'equip va anul·lar en atac al Barça de Xavi Pascual, que es va veure obligat a demanar temps mort per a despertar als seus homes. A partir d'aquest moment el conjunt de Pascual va refer-se dels seus errors i va aconseguir retallar distàncies i es va arribar a col·locar a sobre per sis gols, però el conjunt de Rama no va abaixar els braços i ho va continuar lluitant fins al final. El conjunt vallesà va arribar a situar-se a dos gols per sota, però, finalment, el porter blaugrana es va fer gran i va aconseguir aturar els llançaments dels de Granollers i dos gols crucials del Barça al darrer minut de joc van certificar el seu triomf (30-26).

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental